LG predstavio novu seriju profesionalnih monitora

Kompanija LG Electronics predstavila je novu seriju profesionalnih monitora na ISE 2014 sajmu, koji se održava u Amsterdamu. Prikazani su Ultra HD profesionalni monitor, video zid i Smart Hotel televizor sa najnovijim webOS interfejsom.

LG_98-incni ULTRA HD profesionalni monitorProfesionalni monitor LG Ultra HD, sa dijagonalom ekrana od 105 inča  ima četiri puta veću rezoluciju od Full HD displeja, a dostupan je i model sa dijagonalom od 98 inča (3840 x 2160) i 16:9 formatom slike, kao i Multi-touch model sa dijagonalom od 84 inča.

Full HD Board sa dijagonalom od 55 inča funkcioniše ujedno kao ogledalo i touch-screen ekran visoke rezolucije. Uz pomoć aplikacija –  Virtual Fitting i Home Board, korisnici će moći da virtuelno da isprobavaju odeću ili da na LG ekranu prikažu veliku količinu sadržaja, kao što su fotografije, vesti, kao i informacije o lokalnim vremenskim prilikama.

LG Full HD transparentni displej sa dijagonalom od 47 inča, uz pomoć providnog ekrana, prikazuje promotivni sadržaj, fotografije, karakteristike proizvoda i primere njihovog korišćenja, što je posebno pogodno za različite marketinške i promotivne aktivnosti. Tu su i LG Hotel televizori, koji povećavaju vrednost hotelskih usluga i doprinose većem ugođaju gostiju.

Pročitajte i:  Philips monitori pridružuju se zelenoj koaliciji i smanjenju otpada

„ISE je savršeno mesto za nas, jer imamo priliku da prezentujemo svoje proizvode najnovije generacije. Tržište komercijalnih displejeva se stalno razvija ogromnom brzinom, a mi smo vrlo privrženi potrebama naših korisnika, pa se u skladu s tim trudimo da uvek ispunimo sve njihove zahteve”, rekao je Ki-wan Kim, izvršni podpredsednik odeljenja za prodaju i marketing kompanije LG Home Entertainment.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,