LG predstavio novu seriju profesionalnih monitora

Kompanija LG Electronics predstavila je novu seriju profesionalnih monitora na ISE 2014 sajmu, koji se održava u Amsterdamu. Prikazani su Ultra HD profesionalni monitor, video zid i Smart Hotel televizor sa najnovijim webOS interfejsom.

LG_98-incni ULTRA HD profesionalni monitorProfesionalni monitor LG Ultra HD, sa dijagonalom ekrana od 105 inča  ima četiri puta veću rezoluciju od Full HD displeja, a dostupan je i model sa dijagonalom od 98 inča (3840 x 2160) i 16:9 formatom slike, kao i Multi-touch model sa dijagonalom od 84 inča.

Full HD Board sa dijagonalom od 55 inča funkcioniše ujedno kao ogledalo i touch-screen ekran visoke rezolucije. Uz pomoć aplikacija –  Virtual Fitting i Home Board, korisnici će moći da virtuelno da isprobavaju odeću ili da na LG ekranu prikažu veliku količinu sadržaja, kao što su fotografije, vesti, kao i informacije o lokalnim vremenskim prilikama.

LG Full HD transparentni displej sa dijagonalom od 47 inča, uz pomoć providnog ekrana, prikazuje promotivni sadržaj, fotografije, karakteristike proizvoda i primere njihovog korišćenja, što je posebno pogodno za različite marketinške i promotivne aktivnosti. Tu su i LG Hotel televizori, koji povećavaju vrednost hotelskih usluga i doprinose većem ugođaju gostiju.

Pročitajte i:  LG i Sony beleže manje prihode od prodaje pametnih telefona

„ISE je savršeno mesto za nas, jer imamo priliku da prezentujemo svoje proizvode najnovije generacije. Tržište komercijalnih displejeva se stalno razvija ogromnom brzinom, a mi smo vrlo privrženi potrebama naših korisnika, pa se u skladu s tim trudimo da uvek ispunimo sve njihove zahteve”, rekao je Ki-wan Kim, izvršni podpredsednik odeljenja za prodaju i marketing kompanije LG Home Entertainment.

Facebook komentari:

SBB

Disaster recovery
Tagovi: , ,