LG Watch Urbane – luksuzni pametni sat

LG će na predstojećem Svetskom kongresu mobilnih tehnologija predstaviti LG Watch Urbane, svoj prvi luksuzni uređaj sa Android Wear operativnim sistemom.

LG Watch Urbane
LG Watch Urbane

Watch Urbane rađen je po uzoru na LG Watch R, prvi pametni sat sa kružnim Plastic OLED (P-OLED) ekranom, koji je kompanija LG proizvela u oktobru 2014. godine. Dok je LG Watch R kreiran za aktivne korisnike, LG Watch Urban je formalnijeg izgleda, sa tanjim profilom, a izrađen jepo uzoru na luksuzne satove, kažu iz kompanije LG.

LG Watch Urban poseduje isti P-OLED displej od 1.3 inča, kao i LG Watch R, a kućište od nerđajućeg čelika dostupno je u posrebreno ili pozlaćenoj varijanti. Ima Snapdragon procesor na 1,2GHz i bateriju od 410mAh, a otporan je na vodu i prašinu. Uređaj je kompatibilnim sa smartfonima koji koriste Android 4.3 ili noviji.

„Klasični dizajn i tehnološke performanse LG Watch Urban uređaja čine ga idealnim naslednikom G Watch i G Watch R pametnih satova, koji su dizajnirani kao neformalni uređaji za aktivne korisnike. LG Watch Urban je važan deo naše strategije da razvijamo nosive uređaje koji će korisnici percipirati kao svakodnevni modni dodatak, a ne samo kao tehnološku napravu“, rekao je Džuno Čo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije