BIZIT plus

Office 365 i OneDrive for Business u Telenorovim biznis tarifama

Kompanije Microsoft i Telenor Srbija danas su najavile nove digitalne servise u Telenoru, namenjene malim i srednjim preduzećima − OneDrive i Office 365.

Telenor i Microsoft ponuda za biznis korisnike

 

Telenor će u okviru svojih usluga od 2. marta ponuditi pomenute servise u okviru svojih biznis tarifa, a ponuda Microsoftovih usluga u Telenoru rezultat je saradnje i partnerstva kompanija na evropskom nivou, kažu iz ovih kompanija.

„U Telenoru želimo da omogućimo preduzećima da pomoću mobilnih komunikacija uspešno posluju u dinamičnom, konkurentnom okruženju. Pored brzog interneta i uređaja u Pametnoj mreži, u našem fokusu su i relevantni digitalni servisi. OneDrive i Office 365 u Telenoru, najtraženiji digitalni servisi namenjeni poslovanju, malim i srednjim preuzećima donose mogućnost za stvaranje prave mobilne kancelarije”, kaže Mikel Nosgard, izvršni direktor marketinga u Telenoru.

OneDrive for Business je sastavni deo određenih Moja firma i internet tarifnih paketa, što njihovim korisnicima omogućava besplatno korišćenje jednog terabajta prostora za skladištenje podataka i njihovo deljenje, dok će svim ostalim poslovnim korisnicima biti omogućeno da uslugu aktiviraju kao tarifni dodatak.

Microsoft Office 365 paketi u Telenoru namenjeni su ne samo postojećim korisnicima usluga te kompanije već i svim preduzećima u Srbiji. Kao najveće prednosti ponude u Telenoru izdvajaju se fleksibilnost u korišćenju, plaćanje putem mesečnog računa i lokalna podrška 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

„Mi smo veoma zadovoljni činjenicom da omogućavamo mobilnost i fleksibilno poslovanje koje izlazi u susret potrebama malih i srednjih preduzeća. Danas, Telenor najavljuje servis koji donosi najbolje iz naše dve kompanije“, kaže Merijen Roling, direktor prodaje za mala i srednja preduzeća i razvoj partnerskog kanala za region Centralno-istočne Evrope.

 

 

Facebook komentari: