Top50 2023

LG XF2 prenosni multimedijalni plejer i eksterni hard disk sada i u Srbiji

LG XF2 slika B Sa novim LG XF2 možete skladištiti svoju omiljenu kolekciju filmova, slika i muzike, a zatim je odmah i reprodukovati.

Beograd, 2. mart 2010. – LG Electronics (LG), svetski inovator u tehnologiji elektronskih uređaja, zvanično je na srpskom tržištu predstavio LG XF2, proizvod koji objedinjuje multimedijalni plejer i eksterni hard disk. Ovaj mini eksterni hard disk, sa HDMI izlazom debljine samo 2.5 inča, može se veoma lako prenositi i jednostavno koristiti.

Multimedijalni plejer XF2, kapaciteta 500 GB, jedan od retkih na tržištu pruža mogućnost reprodukcije Full HD (1080p) i MKV video formata visoke rezolucije, kao i različitih video i audio materijala, formata Xvid, DivX, Mpeg4, Avi, mp3, JPEG, ali i DTS/Dolby audio formata. Jedna od funkcija uvek praktičnog i jednostavnog LG korisničkog interfejsa jeste i opcija Slideshow fotografija sa pratećom muzikom, koja može biti pogodna kako za privatne tako i za poslovne svrhe.

LG XF2 slika CBrza i jednostavna reprodukcija sadržaja omogućena je putem USB i HDMI priključaka koje nudi XF2 i koji se lako povezuju sa savremenim modelima monitora i televizora.

Pročitajte i:  Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 

Posebnu pažnju privlači uvek moderni LG dizajn, a XF2 krasi jedinstvena spoljašnost sa reljefom nalik školjki i tankim dizajnom. Kontrole i ekran u plavoj boji, osetljivi na dodir, kao i daljinski upravljač, čine korišćenje veoma jednostavnim, a sam XF2 plejer i veoma lepim dekorom za vaš dom. Bočni otvori za protok vazduha i ventilator su vešto skriveni u okviru pametnog dizajna i obezbeđuju nesmetan rad pri svakoj upotrebi.

Više infomacija možete pronaći na www.lge.rs

LG, Executive Group


Kako nezvanično saznajemo, preporučena cena za LG XF2 je 190 evra, a detaljniji prikaz moći ćete da pročitate u narednom izdanju časopisa PC Press (#165) — PC Press


Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,