Lider u IT (R)evoluciji, Ivan Kokeza | BIZIT2022

Drugi dan BIZIT skupa, najveće regionalne manifestacije koja okuplja sve što vredi od domaćeg i regionalnog IT-ja, donela je teme Data centri i IT infrastruktura, Cyber security i IT dating, odnosno obrazovanje i zapošljavanje.

PCPress.rs Image

Uvodno predavanje drugog dana je održao Ivan Kokeza, Executive Consultant, Kokeza Consulting, Zollikon, Švajcarska. Njegovo predavanje se ticalo ljudske dimenzije u IT-ju, odnosno odnosilo se na rukovodstva IT kompanija, te kompleksnosti donošenja odluka u ovako rizično i krizno vreme. Shodno tome i sam naziv – Lider u IT (R)evoluciji.

„Nažalost, svi smo svedoci da je u proteklim godinama bilo katastrofalnih odluka i izuzetno lošeg kriznog menadžmenta od strane političara, ministara, poslovnih lidera. Svaki projekat, svaki tim, svaka organizacija ima lidera. Neko će se uvek prirodno izdvojiti, čak i među decom. Kada posmatrate odnos liderstva i uspeha, videćete da ljudi uopšte ne razumeju koren razloga želje da budu uspešni. Da li je pozicija ili titula uspeh? Da li ste sigurni da je poimanje uspeha vaše? To su sve teme sa kojima se suočavaju lideri i preispituju ih u kriznim vremenima,“ rekao je, između ostalog, Kokeza.

Celokupno izlaganje Ivana Kokeze možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: