Računari i Galaksija

LIFEBOOK – jedinstven brend Fujitsu prenosivih računara

PCPress.rs ImageLIFEBOOK je brend od poverenja koji reprezentuje više od 20 godina inovacija kompanije u domenu prenosivih računara; dva nova modela za široke primene u portfoliju Fujitsu-a

Kompanija Fujitsu danas objavljuje da je od sada LIFEBOOK njen jedini brend u kompletnoj ponudi prenosivih računara. Ovaj vrhunski brend prenosivih računara sa dvadesetogodišnjim nasleđem reflektuje suštinske vrednosti kompanije Fujitsu – inovaciju, pouzdanost, ekološki i humano-centrični dizajn, i instrumentalni je deo njenog portfolija „Dinamičkih infrastruktura“.

 Na osnovu dvodecenijskog iskustva u projektovanju i proizvodnji prenosivih računara, osvežen Fujitsu LIFEBOOK portfolio u ovom trenutku obuhvata čitav dijapazon modela za svaku računarsku potrebu.

 Bilo da se preko ugrađene 3G/UMTS tehnologije pristupa korporativnim mrežama, priprema prezentacija na ekranu široke orijentacije, ili se postavljaju fotografije na internet, postoji odgovarajuć LIFEBOOK model koji je savršeno prilagođen konkretnom zadatku. Za korisnike koji, na primer, razmišljaju o snažnoj zameni za desktop računar ili žele ultra-prenosiv i izdržljiv računar za saputnika na čestim i dugim putovanjima, ili pak, imaju potrebe za tabličnim računarom koji se uklapa u promenljive scenarije savremenog življenja – postoji LIFEBOOK model koji odgovara upravo njihovom konkretnom stilu života i rada.

Pročitajte i:  Ćirilica + tehnologija: RNIDS poklanja još jedno pismo srpske ćirilice namenjeno ekranskom prikazu

 LIFEBOOK za svaku potrebu

Korisnicima je na raspolaganju veliki izbor LIFEBOOK modela, u opsegu od LIFEBOOK A serije – kojoj pripadaju robusni, pouzdani sistemi za svakodnevnu raznovrsnu primenu, preko LIFEBOOK P serije za česte putnike, do superiorne LIFEBOOK S serije laganih i prenosivih modela sa dobrim balansom dimenzija i performansi.

 Rajat Kakar, potpredsednik „Klijent grupacije“ u kompaniji Fujitsu Technology Solutions, kaže: „Usredsređivanjem na LIFEBOOK kao jedinstveni brend Fujitsu prenosivih računara, naglašavamo da postoji model koji odgovara svačijem stilu života. Ime LIFEBOOK je veoma cenjeno na tržištu i savršen je ambasador Fujitsu brenda. U kompletnom dijapazonu Fujitsu prenosivih računara korisnici će prepoznati da je LIFEBOOK sinonim za kvalitet.“

 U dokazanom spoju nemačke preciznosti i japanskog kvaliteta, Fujitsu je tokom prethodnih dvadeset godina konzistentno koristio LIFEBOOK brend za predstavljanje udarnih noviteta i karakteristika na tržištu, među kojima su prvi prenosivi računar sa ugrađenom 3G/UMTS tehnologijom povezivanja preko mreža mobilne telefonije, prvi modularni prenosivi računar, i prva upotreba ekološki-podobnih delova sistema, napravljenih od materijala na biljnoj bazi. U kompletnoj LIFEBOOK liniji korisnici mogu i dalje da očekuju vrhunske karakteristike u ovoj industriji – pouzdanost, opcije povezivanja i bezbednost, uključujući čak i tehnologiju „Napredne zaštite od krađe“ (Advanced Theft Protection).

Pročitajte i:  Ne postoji veza između korišćenja interneta i lošeg mentalnog zdravlja, prema istraživanju Oksfordskih stručnjaka

Novi modeli za širu upotrebu

Fujitsu danas predstavlja i dva nova modela LIFEBOOK A serije – „svestrani“ LIFEBOOK A530 i AH530 prenosivi računari, projektovani kako za poslovnu tako i za kućnu upotrebu, proširuju dostupnost LIFEBOOK brenda u osnovnom segmentu. LCD ekrani ove serije su dijagonale 39.6 cm (15.6-inča) široke orijentacije (16:9) i u sjajnoj ili anti-reflektujućoj izvedbi omogućuju komforan ergonomski rad; preko ugrađenog HDMI interfejsa moguće je, takođe, i povezivanje sa eksternim ekranom visoke definicije (HD). Tu su i nezaobilazne mogućnosti bežičnog povezivanja WLAN, Bluetooth i, opciono, ugrađen 3G/UMTS za povezivanje sa bilo kog mesta u svakom trenutku. Čak i u ovom segmentu LIFEBOOK modela sa ekonomičnim cenama, dostupne su veoma smislene i suvisle karakteristike, među kojima je i ravna tastatura sa numeričkim delom, otporna na polivanje tečnošću, što omogućuje zaista udoban i ergonomičan rad.

 Fujitsu LIFEBOOK portfolio pokriva dijapazon razičitih potreba i cena, od modela za široku upotrebu čije cene počinju od 399 EUR, do superiornih modela po cenama od oko 2.100 EUR. Cene variraju u zavisnosti od tržišta i specifikacija modela.

Pročitajte i:  Prilagođena hosting rešenja koja nudi Orion telekom

http://ts.fujitsu.com/products/mobile/notebooks/lifebook_a.html

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,