Top50 Glas publike

LINK2job u hotelu Jugoslavija 14. oktobra

Veliki LINK2job sajam zapošljavanja održaće se 14. oktobra u banket sali Hotela „Jugoslavija” u Beogradu po treći put, u organizaciji Centra za razvoj karijere i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje. Sajam je do sada posetilo preko 5000 ljudi, ponuđeno je preko 200 otvorenih radnih mesta, a nekoliko hiljada posetilaca besplatno je dobilo onlajn MS office kurseve i kurseve engleskog jezika.

2016-10-07 (1)

Savršena veza između poslodavaca i kandidata

Bogat sadržaj za posetioce i veliki broj kompanija učesnika i ovoga puta garantuju veliku posećenost. Među kompanijama koje će se predstaviti na Sajmu nalaze se i Comtrade, Delhaize Srbija, Zepter, DDOR, Wiener Städtische, ASW Inženjering, NetCast, TNation, ManpowerGroup…

Posebna atrakcija LINK2job sajma zapošljavanja je izrada profesionanih fotografija za CV od strane DesignStudio tima. Posetioci ne propuštaju priliku da na ovaj način unaprede svoj CV –fotografisanje se odigrava na sajmu, a za dve nedelje potpuno sređene, profesionalne fotografije dostavljaju se na email adresu.
Sve je propraćeno i bogatim programom predavanja stručnjaka. Teme su šarolike i praktične: bave se gorućim društvenim problemima kada je nezaposlenost u pitanju, a predavanja su puna praktičnih saveta.

Pročitajte i:  Kompanija Comtrade 360 zvanično otvorila prvu kancelariju u Novom Sadu

Za veće šanse na budućim konkursima za posao, LINK2job posetiocima obezbeđuje i besplatne kurseve za usavršavanje, a predstavnici kompanija održavaju realistične simulacije intervjua za posao u Job Box delu, gde svaki posetilac može možda po prvi put osetiti kakav je osećaj biti licem u lice sa poslodavcem, saznati gde je pogrešio i kako da to izbegne kada dođe očekivani trenutak.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , ,