BIZIT plus

“Ma, ‘di ćeš naći boljeg momka za te pare?”

Kao i svake godine, kada se bliži kraj kalendarske, sumiramo utiske, selektivno pamtimo dobre, a zanemarujemo loše. Tako i ovoga puta, za Vas smo odabrali dva fotoaparata koja su obeležila 2010. god. Jedan je iz kompaktne serije, a drugi iz malo naprednije dSLR klase, koja se ističe kvalitetom i funkcionalnošću.

Titulu “best buy” ovoga puta su dobili:

– Canon IXUS 105 IS

– Nikon D3100

Canon IXUS 105 IS

PCPress.rs Image

Ne treba pričati o kvalitetu IXUS serije fotoaparata, pošto je to dobro poznato svima, a ono što se ističe kod ovog modela jeste da po vrlo pristupačnoj ceni nudi pregršt funkcija. Poseduje senzor koji ima max. rezoluciju od 12.1Mpix i u kombinaciji sa 28mm širokougaonim objektivom predstavlja pravi izbor za kućne korisnike ovih kompaktnih modela. Naravno, kao i prethodnici, koristi Li-ion bateriju i dolazi u kompletu sa punjače, a jedino što je neophodno za normalno korišćenje, a ne dolazi u fabričkom pakovanju, je mem. kartica i opciono torbica za prenošenje. Po ceni od oko 130eur predstavlja najpovoljniji izbor, a sigurno će obradovati svakog ko ga dobije na poklon!

Pročitajte i:  YouTube na udaru: Spotify dobio muzičke spotove

Nikon D3100

PCPress.rs Image

Ovaj novitet iz nikona, relativno je skoro pristigao na naše tržište, gde vlada jako velika potražnja za istim. Objedinjuje sve što Vam je potrebno i u foto i u video segmentu. Rezolucija foto snimanja od 14Mpix i FullHD video zapis sa manuelnim podešavanjima, daju veliku slobodu i mogućnosti izražavanja kreativnosti do maksimuma. Dolazi u kit varijanti sa par objektiva, a osnovni komplet sa objektivom EF-S 18-55mm VR po ceni od oko 650eur, predstavlja pravi izbor za kreativce i one koje bi želili dublje da upoznaju svet fotografije.

Detaljnije informacije o ovim proizvodima možete naći na adresama:
www.bmfoto.rs

info@bmfoto.rs

Jurija Gagarina 149, TC Piramida, Novi Beograd, 011/311-99-88

Dunavska 12, u pasažu, Novi Sad, 021/522-778

Facebook komentari: