Top50 Glas publike

“Ma, ‘di ćeš naći boljeg momka za te pare?”

Kao i svake godine, kada se bliži kraj kalendarske, sumiramo utiske, selektivno pamtimo dobre, a zanemarujemo loše. Tako i ovoga puta, za Vas smo odabrali dva fotoaparata koja su obeležila 2010. god. Jedan je iz kompaktne serije, a drugi iz malo naprednije dSLR klase, koja se ističe kvalitetom i funkcionalnošću.

Titulu “best buy” ovoga puta su dobili:

– Canon IXUS 105 IS

– Nikon D3100

Canon IXUS 105 IS

PCPress.rs Image

Ne treba pričati o kvalitetu IXUS serije fotoaparata, pošto je to dobro poznato svima, a ono što se ističe kod ovog modela jeste da po vrlo pristupačnoj ceni nudi pregršt funkcija. Poseduje senzor koji ima max. rezoluciju od 12.1Mpix i u kombinaciji sa 28mm širokougaonim objektivom predstavlja pravi izbor za kućne korisnike ovih kompaktnih modela. Naravno, kao i prethodnici, koristi Li-ion bateriju i dolazi u kompletu sa punjače, a jedino što je neophodno za normalno korišćenje, a ne dolazi u fabričkom pakovanju, je mem. kartica i opciono torbica za prenošenje. Po ceni od oko 130eur predstavlja najpovoljniji izbor, a sigurno će obradovati svakog ko ga dobije na poklon!

Pročitajte i:  Foto-tetering: Računar i kamera

Nikon D3100

PCPress.rs Image

Ovaj novitet iz nikona, relativno je skoro pristigao na naše tržište, gde vlada jako velika potražnja za istim. Objedinjuje sve što Vam je potrebno i u foto i u video segmentu. Rezolucija foto snimanja od 14Mpix i FullHD video zapis sa manuelnim podešavanjima, daju veliku slobodu i mogućnosti izražavanja kreativnosti do maksimuma. Dolazi u kit varijanti sa par objektiva, a osnovni komplet sa objektivom EF-S 18-55mm VR po ceni od oko 650eur, predstavlja pravi izbor za kreativce i one koje bi želili dublje da upoznaju svet fotografije.

Detaljnije informacije o ovim proizvodima možete naći na adresama:
www.bmfoto.rs

info@bmfoto.rs

Jurija Gagarina 149, TC Piramida, Novi Beograd, 011/311-99-88

Dunavska 12, u pasažu, Novi Sad, 021/522-778

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , ,