Data centri 2024

Mario + Rabbids stiže u velikom stilu

Ubisoftova Mario + Rabbids crossover strateška igra zasnovana na potezima dobija nastavak, navodi se na Nintendovom websajtu. Nenajavljena igra trenutno je navedena na sopstvenoj stranici kao „Mario + Rabbids: Sparks of Hope“, zajedno sa nekim ključnim umetničkim delima, tri snimka ekrana i datumom objavljivanja 2022. godine.

PCPress.rs Image

Igra bi trebalo da bude najavljena i zvanično na E3 sajmu

Ubisoftova konferencija za štampu E3 održava se danas u subotu 12. juna u 15:00 časova, a nova igra bi trebalo da bude najavljena tamo. Prvi deo Mario + Rabbids, Kingdom Battle, prvobitno je otkrio Nintendo na E3 sajmu još pre četiri godine.

Uprkos bizarnoj prirodi svog IP mešanja, Kingdom Battle je bila jedna od najboljih ranih igara za Switch, mešajući elemente Mariovih i Rabbids likova sa solidnom, ali dostupnom taktičkom akcijom u XCOM stilu. Tada je ona predstavljala šokantno dobru stratešku igru koja je razvijana za Nintendo Switch.

Nije nužno iznenađujuće što bi dobro prihvaćena igra dobila nastavak nekoliko godina kasnije, ali ovo je nekarakteristična greška Nintenda. Niko se nije nadao da bi Nintendo mogao nesvesno objaviti detalje o samoj igri na svom websajtu, umesto da sačekaju da se sve to uradi na E3 sajmu, kako je i prvobitno zamišljeno.

Pročitajte i:  Da li Mario oseća bol? Komplikovano je 

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,