Data centri 2024

Marvel Rivals – novi timski shooter

Marvel Games i NetEase su upravo najavili novu timsku pucačinu nalik Overwatch-u pod nazivom Marvel Rivals. Kao što ime sugeriše, likovi koji se mogu igrati biće izvučeni iz celog Marvel multiverzuma, uključujući članove Osvetnika, Čuvara galaksije i X-Mena.

PCPress.rs Image

Timska pucačina iz trećeg lica za 12 igrača

Marvel Rivals je timska pucačina iz trećeg lica 6v6. Biće besplatna za igranje i smeštena je u „univerzum koji se neprestano razvija“. Drugim rečima, očekujte mnogo sezonskih ažuriranja koja uvode nove heroje, negativce, mape i izazove.

Što se tiče ovih heroja i zlikovaca, programeri obećavaju „ogromnu lepezu“ likova koje možete izabrati, ali taj spisak će biti ograničen na desetak nakon alfa lansiranja u maju. Rani testeri će moći da igraju kao Spiderman, Black Panther, Magneto, Magik i još osam ili devet nenajavljenih likova. Programeri su spomenuli da će se moći igrati Rocket Raccoon, Groot, Hulk i Iron Man, ali nisu potvrdili da će biti dostupni uz alfa verziju.

Ovo nije jedina velika Marvel igra najavljena ove nedelje. Bivša spisateljica Naughty Dog i Visceral Games radi na akcionoj igri vođenoj pričom pod nazivom Marvel 1943: Rise of Hidra. To ćete moći da igrate sledeće godine.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *