ePlaneta

Sledeći DLC Final Fantasy XVI uskoro 

Square Enix objavio trejler za The Rising Tide, sledeći plaćeni DLC za Final Fantasy XVI, i dao je ekspanziju datum objavljivanja: 18. april. Ažuriranje igre za PS5 će biti dostupno kao dodatak za jednu kupovinu ili u okviru Final Fantasy XVI PlaiStation Store Expansion Pass od 24,99 USD. I pored dodavanja eikon Levijatana igri, drugi sadržaj uvodi režim igre, kao i nova oružja i sposobnosti. 

PCPress.rs Image

Bez dobrog razloga, godinama nisam igrao novu Final Fantasy igru, ali verujem u zaključak Asha Parrisha da je nedostatak Levijatana greška koju treba ispraviti. PlayStation-ov blog post kaže da će pored borbe protiv njega u borbi protiv novog šefa, Klajv dobiti sposobnosti Levijatana Eikonika, uključujući prizivanje „zmije koja pljuje more, sposobnu da zadaje precizne udare neprijateljima na velikim udaljenostima“ i sposobnost da preplavi zlikove „oboje u blizini i daleko sa strašnom snagom Eikona vode.” 

The Rising Tide takođe debituje sa novim sve izazovnijim borbenim režimom od 20 faza pod nazivom Kairos Gate za koji Square Enix piše da će doneti „nove materijale i oružje“, sa rezultatima postavljenim na globalni lider. Igrači će morati da završe The Rising Tide i glavnu igru da bi je otključali. 

Pročitajte i:  Google i Epic Games - nastavak borbe

Kompanija kaže da će takođe postojati „reimaginirana verzija” mača Curtana iz prošlih Final Fantasy igara, kao i dve nove melodije u pozadini, „Otrgnuto od nebesa i „Kroz vrtlog”. A tu je i nova pozornica, nazvana Aire of Hours, smeštena u ruševinama nekadašnje civilizacije. Očigledno će biti „novih pretnji, uključujući tonerije Final Fantasy XVI“. 

 Na kraju, Square Enix 18. aprila objavljuje novo ažuriranje sa poboljšanjima kvaliteta života: 

• Odmah se vratite davaocu zadataka sa novom funkcijom „Brzo dovršavanje“. 

 • Ažuriranja ikona za važne zadatke karaktera 

 • Nova funkcija skupa veština, koja omogućava igračima da sačuvaju do pet jedinstvenih skupova veština i sposobnosti 

 • Sposobnosti i dodaci prilagođeni za lakšu upotrebu 

 • Novi tip kontrolera „Custom“ omogućava slobodno prilagodljive rasporede dugmadi 

 • Korekcija tona, efekti na ekranu i još mnogo toga dodato je u Photo Mode 

 • Dodati su brojni novi orkestarski rolni 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,