BIZIT plus

Max Payne na filmu

MaxPayne Maks Pejn, akcioni heroj istoimene 3D video igrice, pojavljuje se i na velikom platnu u novom filmu iz studija 20th Century Fox.

Svojeglavi policajac, odlučan je u težnji da pohvata sve one koji su odgovorni za brutalno ubistvo njegove porodice. Njegova opsesivna istraga vodi ga na košmarno putovanje kroz mračno podzemlje a kako se misterija produbljuje, Pejn je prisiljen da se bori protiv neprijatelja koji prevazilaze prirodni svet i da se suoči sa nezamislivom izdajom.

U ulozi Maksa Pejna je Mark Valberg, a u filmu mu se pridruzuju i Mila Kunis kao Mona Saks, a u ulozi Nataše je Olga Kirilenko, koju ćemo uskoro gledati u novom filmu o Džejmsu Bondu „Zrno utehe“. Film je režirao Džon Mur (Predskazanje, Iza neprijateljskih linija) koji je film „Maks Pejn“ zamislio kao neo noar akcioni triler koji balansira na ivici između stvarnosti i fikcije. Film odlikuje obilato korišćenje subjektivnih kadrova (kao u “1st person shooter” igrama), kao i upotreba najsavremenijih slow-motion kamera.

Premijera će se održati u 20.00 sati, 15. oktobra u Domu sindikata.

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

Izvor: Tuck Vision, www.tuck.rs, PC Press

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,