ePlaneta

Za dve nedelje počinje biZbuZZ

PCPress.rs ImageNa konferenciji održanoj u galeriji O3one, organizator konferencije BizBuzz Aleksandar Ilić obavestio je prisutne o ovogodišnjem konceptu dešavanja, koje se već treću godinu za redom održava u Niškoj Banji. Tema BizBuzza 2008 biće sadržaji na Internetu i njihov značaj. "Danas kompanije mnogo više pažnje posvećuju tehničkom i dizajnerskom aspektu Internet prisustva, gde se gubi fokus sa sadržaja kao najvažnijeg dela prezentacje, koji zapravo čini suštinu Web prisustva, te ne čudi da je na Internetu sveprisustna izreka content is the king". objašnjava Ilić.

Gost konferencije bio je specijalni savetnik ministarke za telekomunikacije i informaciono društvo Slobodan Marković koji će se na biZbuZZ konferenciji naći u ulozi moderatora panela "Informaciono društvo: gde je tu južna Srbija". Gospodin Marković je objasnio važnost organizacije ovakvih dešavanja južno od Beograda za razvoj regiona, sa nadom da će se i ostali delovi Srbije probuditi i učiniti nesto više za svoj region.

Konferencija o Internet poslovanju BizBuzz biće održana od 29. do 31.10. u Niškoj Banji u hotelu Radon. Detaljne informacije o predavačima, programu dešavanja i načinima prijavljivanja potražite na zvaničnom sajtu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?
SBB

Tagovi: , ,