Računari i Galaksija

MCF MegaCom: Horor film “Paintball” u “Koloseju” od 24. juna

PCPress.rs ImagePejntbol/Paintball

Žanr: akcija/horor/triler

Režija: Daniel Benmayor

Scenario: Mario Schoendorff

Uloge: Brendan Mackey, Jennifer Matter, Patrick Regis, Iaione Perez

Zemlja produkcije: Španija

Godina: 2009.

Trajanje: 90 min

Ništa ne učini da se osećate živim kao susret sa smrću.

Sinopsis

U prikolici kamiona koji  vozi kroz šumu sedi grupa putnika, glava pokrivenih kapuljačama. Ne poznaju jedni druge, ali imaju mnogo toga zajedničkog: mladi su, urbani, mnogo rade, i imaju jaku potrebu za ekstremnim iskustvima. Prijavili su se za nedelju dana avanture. Dok idu u nepoznato, čuju ostale kako dišu u mraku, pokušavajući da umire udaranje srca dok adrenalin struji. Skidaju kapuljače kako bi otkrili da su u mračnoj šumi. Svaki od igrača i igračica opremljen je zalihama za nedelju dana: moćnom pejntbol puškom, municijom, mapama i uputstvima. Deonica koju treba da pređu sastoji se od jaruga, pećina i staza sa preprekama. U šumi će se susresti sa protivničkim timom. Pobednici će biti oni koji poraze protivnike i pređu celu deonicu. Želeli su avanturu? Dobili su je. Duboko u šumi, jedna grupa je zarobljena u zasedi. Nevidljivi snajperi prikovali su ih za mesto zasipajući ih bojom. Odjednom, jedan od članova grupe ruši se u agoniji. Crvena boja krvi meša se sa bojom. Zavlada pometnja. Ko puca na grupu? U tišini, članovi grupe zure jedni u druge, zure u šumu – tražeći izdajnika, ili bilo kakvo objašnjenje. Pravila igre su se promenila. Jedino pravilo sada je zakon džungle, i niko nikome ne veruje. 

O filmu

Osam stranaca, okupljenih na nepoznatom mestu, učestvuje u igri pejntbola za najiskusnije i najbolje igrače. Međutim, od početka je jasno da se pravila menjaju i da će igrati mnogo drugačije. Bore se za opstanak i shvataju da im je protivnik, zapravo, sama igra.

„Pejntbol“ je slasher/shooter  podžanr horora, u kome se pojavljuje nepoznati, psihopatski ubica, čije žrtve postaju igrači pejntbola. Jedino čime oni mogu da mu uzvrate su puške za pejntbol sa municijom napunjenom samo bojom.

Izvor: MCF MegaCom

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,