Mega poruka za mega damu

ljiljana-dimitrijevic-dobitnicaKompanija Megastores Electroniki izabrala je 8.marta najlepšu poruku posvećenu ženi. Beogradjani su cele nedelje do 8.marta na ulicama Beograda u društvu Štekera Šmekera osmišljavali koja je to prava reč, rečenica, pesmica kojom će obradovati svoju dragu žensku osobu a pritom i osvojititi lepe i vredne nagrade. Glasanje za najbolju poruku išlo je preko internet sajta što je dodatno povećalo pažnju javnosti u izglasavanju najbolje 8.martovske poruke.

Mega čestitkom posvećenoj majki Ljiljani Dimitrijević , Vojkan Dimitrijević na pravi način uspeo da je obraduje za 8.mart.

Ljiljana Dimitrijević imala je priliku da dobije vredne nagrade, Mega nagradu Philips depilator HP6461 kao i jedinstvenu mega uslugu / tretman u ovom mesecu u Mega centru za lepotu, koje su 8.marta svečano dodeljene u prostorijama kompanije Megastores Electroniki .

Svi učesnici ulične akcije, koji su dobili vaučere, imaće prilike da iskoriste ovu specijalnu uslugu kompanije Megastores Electroniki svake subote u martu mesecu predhodnim zakazivanjem jednog od ponudjenih tretmana (masaža, manikir, frizer) .

I to nije sve, u toku meseca marta, svaka žena će na kupljenu robu u radnjama Megastores Electroniki u  vrednosti od preko 8000 dinara , dobiti specijalni poklon- luksuzni set za manikir.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Pored toga Megastores Electroniki će sve kupce i ovog meseca iznenaditi specijalnim Mega popustima za širok asortiman proizvoda.

Mega poruku mozete pogledati na  sajtu www.electroniki.rs

Izvor: New Moment, PC Press

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,