BIZIT plus

Meta testira end-to-end enkripciju za Quest VR Messenger

Meta više godina testira Messenger-ove funkcije za end-to-end enkripciju (E2EE). Kompanija sada kreće sa testiranjem E2EE za razmenu poruka sa svojim Quest VR slušalicama.

PCPress.rs Image

Novo ažuriranje

Sa novim ažuriranjem softvera v40, Meta testira opcionu E2EE za poruke i pozive jedan na jedan u virtuelnom okruženju. Za sada nije poznato koliko ljudi je uključeno u test ili kako se uključuje ta funkcija.

Test stiže zajedno sa gomilom drugih značajnih novih funkcija prilikom ažuriranja softvera v40. Postoje nove opcije pristupačnosti zvuka, uključujući mogućnost podešavanja audio signala levog i desnog audio kanala i mono audio funkciju koja omogućuje isti zvuk na levom i desnom zvučniku.

Takođe, sada postoji opcija zaključavanja pojedinačnih aplikacije, što bi mogao biti koristan način da sprečite pristup aplikacijama sa kojima ne želite da se dete igra. Ranije je postojala samo mogućnost zaključavanja kompletnih slušalica.

PCPress.rs Image

 

Pored toga, sada ćete moći da vidite vizuelne prikaze više fizičkih tastatura u VR sve dok su povezane preko Bluetooth-a. Ova funkcija je prvo podržavala modele Logitech K830 i Apple-ovu Magic Keyboard. Međutim, sada sa ažuriranjem softvera v40, dostupan je prikaz Apple Magic Keyboard-a sa numeričkom tastaturom, Logitech K375s i Logitech MX Keys tastatura.

Pročitajte i:  Meta integriše AI chatbot u Instagram poruke

Izvor: The Verge

Facebook komentari: