Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 stiže za PC i konzole u oktobru

Konami je konačno podelio datum izlaska za Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Kompanija je najavila kompilaciju zajedno sa Metal Gear Solid Delta: Snake Eater tokom nedavnog Sony PlayStation Showcase-a.

Konami povlači neke Metal Gear Solid igre iz prodavnica

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 stiže u oktobru

Konami je rekao da će Master Collection stići 24. oktobra i uključivati Metal Gear Solid, MGS 2: Sons of Liberty i MGS 3: Snake Eater kao što je ranije najavljeno, plus Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake, kao i NES verzije Metal Gear-a i Snake’s Revenge iz 1990-ih. Pored toga, paket će dolaziti sa obiljem bonus sadržaja, uključujući strateške vodiče za svaku igru i digitalni zvučni zapis.

Drugim rečima, Master Collection se oblikuje kao najbolji način za igranje Metal Gear serije na modernim platformama. Mnoge igre, uključujući Sons of Liberty, nisu dostupne za kupovinu na platformama kao što su GOG i Microsoft Store nakon što je Konami naišao na probleme sa licenciranjem za deo sadržaja u tim naslovima. Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 će biti dostupan na PlayStation 5, Xbox Series X/S, Steam-u i Nintendo Switch-u.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: