Mi ekosistem uređaja stiže na domaće tržište

U Beogradu je predstavljen Xiaomi (Mi) ekosistem proizvoda, koji će se naći i na srpskom tržištu. Proizvođač, koji je do sada bio prepoznat po telefonima, će ubuduće nuditi širok spektar proizvoda kojima je zajednička odrednica da nude niz “pametnih funkcionalnosti”, po čemu će se izdvajati od ostatka ponude.

PCPress.rs Image

Na srpskom tržištu biće dostupno više od 30 pametnih ekosistem proizvoda. U njih će se ubrajati pametna narukvica, vaga, električna četkica za zube, Mi robot, LED stona lampa, električni trotinet, ali i mnogi drugi proizvodi, sve do hemijske olovke i kišobrana. Procenjuje se da se u svetu trenutno koristi preko 115 miliona Mi ekosistem uređaja. Pored toga što su tehnološki napredni, njihove glavne odlike su inovativan način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, jednostavnost korišćenja, odličan odnos cene i kvaliteta i moderni minimalistički dizajn. Evo primera nekoliko uređaja Mi ekosistema koji su predstavljeni na događaju u Beogradu.

PCPress.rs Image

Pametnu narukvicu sa OLED ekranom osetljivim na dodir moći ćete da nosite dok se tuširate, perete ruke ili auto. Kada je u sportskom režimu rada, meri pređenu ili pretrčanu kilometražu, potrošene kalorije, otkucaje srca i druge podatke koji vas zanimaju. Pored toga, prikazuje dolazne pozive i poruke, kao i kvalitet sna. Mi band narukvica obezbeđuje 20 dana rada u stand-by režimu.

Pročitajte i:  Predstavljena Xiaomi 14 serija s Leica optikom sledeće generacije, koju donosi Xiaomi HyperOS

PCPress.rs Image

Mi vaga vam daje mogućnost da upoznate sebe pomoću 10 bitnih podataka o vašem telu. Pored težine obezbeđuje i sledeće podatke: mišićnu i koštanu masu, BMI, masti u telu, bazalni metabolizam, tečnost, viscelarne masti itd.

PCPress.rs Image

Električna četkica za zube u potpunosti dopire do teško pristupačnog prostora između zuba, uklanjajući plak i čisteći temeljnije u odnosu na obučne četkice. Dolazi sa tri različita režima rada – standardni, nežni i personalizovani. Jedno punjenje je dovoljno za 18 dana korišćenja.

PCPress.rs Image

Mi Robot Builder je modularna igračka koja može imati različite oblike korišćenjem 978 delova. Sa mobilnim telefonom se povezuje preko aplikacije pomoću koje ćete moći da upravljate njime i zadajete mu različite zadatke.

PCPress.rs Image

Mi LED stona lampa je pametna lampa sa 4 svetlosna profila. Lampa je specijalno dizajnirana da smanji treperenje koje uzrokuje zamor i druge štetne efekte za oči. Možete podesiti temperaturu boje i osvetljenje u skladu sa vašim potrebama. Sve ove funkcije smeštene su u jednostavnom, elegantnom metalnom kućištu koje je izuzetno izdržljivo i precizno dizajnirano.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,