BIZIT plus

Miš i skener u jednom uređaju

LG_LSM100_mis-skener_foto1 LG Electronics (LG) će predstaviti revolucionarnu tehnologiju skeniranja na ovogodišnjem IFA sajmu sa svojim LSM-100, kompjuterskim mišem koji ima ugrađeni skener.

Sa modelom LSM-100, operacija skeniranja je znatno jednostavnija i brža u odnosu na konvencionalne skenere. Pritiskom na Smart Scan dugme na levoj strani miša, korisnik samo pređe preko materijala koji želi da skenira. Ovako skenirani dokument se može sačuvati u različitim formatima, poput PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS i DOC, ili se jednostavno može direktno preneti u željenu aplikaciju.

LSM-100 takođe podržava optičko prepoznavanje znakova (OCR – Optical Character Recognition), pomoću kojeg može da skenirani tekst konvertuje u Microsoft Word dokument. Zahvaljujući tehnologiji optičkog prepoznavanja znakova, skenirani tekst se lako konvertuje u Word. LSM-100 može da skenira i veće formate poput A3 stranica, što predstavlja značajnu prednost u odnosu na veliki broj konvencionalnih skenera.

Pored toga što predstavlja prvi skener ove vrste na svetu, LSM-100 je i miš najnovije generacije. Laserski senzor je precizan, a sam dizajn je prilagođen za lako, jednostavno i udobno rukovanje.

Pročitajte i:  LG potpisuje drugi sporazum o proširenju snabdevanja litijumom

Izvor: LG

Facebook komentari: