Samsung lansirao nove Galaxy pametne telefone

Kompanija Samsung Electronics Ltd, najavila je novu strategiju imenovanja za svoju paletu GALAXY smart telefona. Stvaranje ovog novog sistema imenovanja obeležilo je i lansiranje četiri nova GALAXY smart telefona, GALAXY W, GALAXY M Pro, GALAXY Y i GALAXY Y Pro, koji svi koriste moćni Android 2.3 Gingerbread operativni sistem.

Ovaj nov sistem nomenklature će grupisati i organizovati uređaje u pet klasa koji se indentifikuju po jednom slovu alfabeta. Uređaji će biti obeleženi i dodatnim indikatorom koji ukazuje na specifične funkcionalne osobine.

„Kako Samsung nastavlja sa inovacijama, naš cilj je da potrošačima pružimo iskustvo stvoreno po meri njihovih potreba. Uveli smo elemente pomoću kojih će korisnici moći da lako pronađu uređaj koji će im pružiti savršen doživljaj“, rekao je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungovog odseka za mobilne komunikacije.

„Pored ove nove strategije u nomenklaturi, ove godine na sajmu IFA (Sajam potrošačkih elektronskih uređaja u Berlinu), predstavićemo GALAXY W, GALAXY M Pro, GALAXY Y i GALAXY Y Pro telefone koji su dizajnirani tako da ih mogu koristiti kako profesionalci tako i korisnici društvenih mreža. Ovi proizvodi predstavljaju nadogradnju fenomenalnog uspeha koji smo iskusili sa GALAXY paletom.“

Novi načini prepoznavanja vašeg GALAXY smart telefona

Prema novoj nomenklaturi, nove oznake klasa se odnose na specifičnu kategoriju u koju spada određeni smart telefon, na primer, premijum ili bazični uređaj. Sve klase će se koristiti unutar hijerarhijskog brendiranja ‘GALAXY’ smart telefona.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

· „S“ (Super Smart) –Uređaji koji se nalaze u samom vrhu Samsungove palete mobilnih telefona. Ova klasa će se koristiti samo za najbolje uređaje poput Samsung Galaxy S, nagrađivanog smart telefona koji je već prodat u 10 miliona primeraka širom sveta.

· „R (Royal / Refined) – Modeli iz premijum kategorije – kombinacija snage, performansi i produktivnosti za sve one koji žele da ih definiše tehnologija koju koriste.

· „W“ (Wonder) – Strateški modeli visokog kvaliteta, savršeni za one koji traže balans između stila i performansi.

· „M“ (Magical) – Modeli visokih performansi po ekonomičnoj ceni.

· „Y“ (Young) – Ovo su bazični ili strateški modeli za tržišta u razvoju ili za mlađe korisnike osetljivije na cenu.

Indikatori klase dozvoljavaju specifičnije opise ključnih prodajnih elemenata uređaja:

  • „Pro“ – Ukazuje na to da uređaj poseduje i QWERTY tastaturu radi bržeg kucanja elektronskih poruka i veće produktivnosti za profesionalce.
  • „Plus“ – Ukazuje na to da je uređaj poboljšana verzija postojećeg modela.
  • „LTE“ – Ukazuje na to da je uređaj predviđen da koristi standarde konektivnosti LTE (Long-Term Evolution), to jest 4G standard, kako bi pružio veći kapacitet i brzinu mobilne mreže.

Samsung GALAXY W

[Image]GALAXY W Product Image (1) Sa tehnologijom visokih specifikacija uključujući procesor od 1.4GHz, HSDPA 14.4 konekcijom i velikim 3.7” ekranom osetljivim na dodir, GALAXY W je idealno rešenje za one kojima je neophodno da žive brzo i pametno. Ove moćne performanse su ojačane dodatkom Samsungovih aplikacija Games, Social i Music Hub, čime se zadovoljavaju potrebe korisnika za igricama, društvenim mrežama i muzikom na jednom mestu. Kies Air pruža i dodatnu kontrolu, tako što potrošačima omogućava da promađu svoj telefon ukoliko su ga zaturili što pruža potpunu bezbrižnost.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 će možda imati redizajnirane kamere

GALAXY M Pro

[Image]GALAXY M Pro Product Image (2) Pružajući jake performanse za visoku vrednost, GALAXY M Pro je idealno rešenje za mlade i društvene profesionalce. QWERTY tastatura omogućava brzo i precizno kucanje u pokretu čime se povećava produktivnost pri izradi memoranduma, dokumenata i poruka. Tastatura takođe pojednostavljuje komunikaciju sa društvenim mrežama što omogućava korisnicima da razgovaraju s kim i kako žele, a sve sa sopstvene liste kontakata. Istorija komunikacije, instant poruke i ažuriranja sa društvenih mreža su lako dostupni.

Optički track pad i ekran osetljiv na dodir čine interfejs jednostavnim i lakim za upotrebu. Ovakva produktivnost i funkcionalnost su zapakovane u elegantno telo od 9.97mm. Osmišljen za profesionalce, GALAXY M Pro pruža široku produktivnost kroz različita poslovna rešenja uključujući Exchange Active Sync, Sybase Afaria, CISCO Mobile i CISCO WebEx.

GALAXY Y

[Image]GALAXY Y Product Image (2) Kompaktan ali sa širokim spektrom karakteristika, GALAXY Y je idealan uređaj za mlađe potrošače i nudi vam mogućnost da ostanete društveni i u pokretu. Besprekorno izvršavanje višestrukih zadataka je omogućeno zahvaljujući moćnom procesoru od 832MHz. GALAXY Y poseduje i Samsungovu aplikaciju Social Hub koja korisnicima pruža mogućnost da ostanu povezani sa svojim onlajn društvenim krugovima. Opremljen sa Samsungovim TouchWiz User interfejsom, upotreba GALAXY Y predstavlja jednostavno i intuitivno iskustvo. Pored toga, dodavanjem opcije SWYPE olakšano je brzo kucanje. GALAXY Y je dostupan u različitim bojama kako bi se uklopio u svačiji stil.

Pročitajte i:  Samsung planira da u 2026. godini pređe na 1.4 nm proces proizvodnje čipova

GALAXY Y Pro

[Image]GALAXY Y Pro Product Image (2) Opremljen sa QWERTY tatstaturom kako i poboljšanim društvenim i profesionalnim funkcijama, smart telefon GALAXY Y Pro prilagođen je za mlade profesionalce koji žele da sa lakoćom upravljaju životom na poslu i kod kuće. Korisnici ovog modela mogu da budu stalno na vezi pomoću aplikacije Social Hub Premium, koji podržava elektronsku poštu, integriše društvene mreže i slanje instant poruka.

Optimizovani i intuitivni interfejs ekrana osetljivog na dodir pruža inteligentan i lako dostupan doživljaj, a korisnici mogu da rade u pokretu zahvaljujući programu ThinkFree mobile office, koji omogućava rad na velikom broju Office dokumenata (Word, PPT, Excel i PDF) direktno sa telefona. Produktivnost je poboljšana zahvaljujući kombinovanim mogućnostima unošenja podataka preko ekrana osetljivog na dodir i QWERTY tastature, što dopušta jednostavnu navigaciju uz efikasan i profesionalan input. WiFi Direct takođe omogućava brži tempo prebacivanja podataka, zbog čega je moguće brzo deliti sadržaje.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,