BIZIT plus

M&I Systems Group u novom tehnološkom NS Office Parku

M&I Systems Group, lider u oblasti digitalne transformacije, konsaltinga i razvoja sa više od 300 zaposlenih u pet zemalja, juče je svečano otvorio vrata svog novog poslovnog sedišta. Zgrada se nalazi u okviru kompleksa od preko 50 hektara zelenih površina i poslovnih objekata, u nekadašnjem Novkabel industrijskom centru gde su se proizvodili prvi personalni računari u regionu.

PCPress.rs Image

Tokom protekle decenije M&I Systems Group se brzo razvijao, a svoje sadašnje poslovanje će konsolidovati u novoj zgradi od 12 spratova. Ovaj novi poslovni centar nastoji da okupi kolege i partnere u udobnom i inspirativnom okruženju koje je koncipirano u skladu sa visokim ekološkim standardima. Objekat ispunjava standarde nulte emisije ugljenika i maksimalne energetske efikasnosti.

Ovo predstavlja sledeći korak u kulturi kompanije da doprinosi lokalnoj ekonomiji, dajući novi izgled ovom istorijskom delu Novog Sada.

PCPress.rs Image

Predsednik Grupe Vladan Balaban, istakao je: „Želimo da proslavimo ovaj trenutak koji naglašava snažnu vezu sa našim timom, saradnicima, partnerima i klijentima sa kojima delimo iste vrednosti tokom više od tri decenije našeg prisustva na regionalnom i globalnom IT tržištu.

U našem novom poslovnom sedištu, fokusirali smo se na zajedništvo i komfor kojom odišu kancelarije, kao i prostorije za sastanke, odmor i rekreaciju, a naš galerijski prostor daće impuls kulturi i umetnosti, kao i celokupnom razvoju lokalne zajednice. Ovaj tehnološki centar predstavlja doprinos Novom Sadu kao destinaciji za globalno poslovanje.“

PCPress.rs Image

U proteklim godinama M&I Systems Group uspešno je proširio svoje poslovanje i van regiona kroz uspešnu saradnju sa mnogim evropskim i američkim kompanijama. Sa željom da sudeluje u razvoju zajednice, u novom sedištu će se redovno održavati edukacije u oblastima kao što su najnoviji programski jezici, razvojne filozofije, kao i tržišta kapitala i finansija.

Generalni direktor Grupe, Nikola Balaban, izjavio je: „Srbija je prepoznata po visoko kvalifikovanom IT kadru, i radujemo se saradnji naših stručnjaka sa globalnim klijentima u sferama kao što su veštačka inteligencija, robotika, blockchain i analiza podataka. Otvaranjem našeg poslovnog centra želimo da pružimo podsticaj mladim ljudima kada je u pitanju profesionalno usavršavanje u IT industriji koja se neprestano razvija.“

PCPress.rs Image

U novom sedištu, M&I Systems Group, uz svoje strateške partnere nastavlja da ispunjava visoke zahteve u poslovanju, prateći najnovije tehnologije i visoke razvojne standarde koji obezbeđuju kvalitet proizvoda i usluga.

Farid Naib, član savetodavnog odbora M&I Systems Group i izvršni direktor američke kompanije Lightspeed Financial Group, je izjavio: „Preko 20 godina aktivno doprinosim razvoju Srbije kroz pružanje fintech ekspertize i tehnologija. Nova zgrada M&I Systems Group odražava njihovu posvećenost regionu i cilju da budu igrač na globalnom tržištu. Njihovi klijenti se kreću od fintech kompanija vrednih nekoliko milijardi dolara, do startap kompanija u SAD i Evropi. M&I Systems Group dosledno isporučuje kvalitetne rezultate svojim klijentima, i stvorili su odlično radno okruženje, kao i prilike za svoje zaposlene.”

Facebook komentari: