BIZIT 2022: Digitalna transformacija je proces, a ne projekat

U Beogradu, 9. i 10. novembra će biti održana deveta po redu konferencija BIZIT Re:Start 23. U hotelu Crowne Plaza okupiće se više od 50 predavača, vrhunskih stručnjaka iz vodećih ICT kompanija i veliki broj gostujućih predavača. Pozivamo vas da se na ovom linku prijavite za učestvovanje na ovom događaju.

PCPress.rs Image

Glavna tema BIZIT-a je digitalna transformacija. Program je namenjen izvršnim direktorima, poslovnim rukovodiocima i preduzetnicima, kao i osobama koje investiraju u lični razvoj i unapređenje poslovnih kompetencija.

Digitalne tehnologije i njihova upotreba su sazrele i više se ne mogu posmatrati odvojeno od jezgra biznisa. Pravi je trenutak da preispitate sistem digitalnog upravljanja u svojim kompanijama. Ako ste započeli proces digitalne transformacije, ili se spremate da to učinite, sagledajte prvo sastav, znanja, veštine i iskustva tima koji upravlja poslovanjem na strateškom nivou. Počnite promenama od vrha i počinite odmah stvaranje kulture holističkog odnosa prema digitalnom. Poslovne promene se ubrzavaju a digitalna transformacija nije projekat nego proces kontinuiranog unapređenja, pa je digitalno upravljanje deo sistema upravljanja koji povezuje sve digitalne aspekte. Da bi proces uspeo potrebno je da postoje organizacione pretpostavke, odnosno autoritet koji će da promeni korporativnu kulturu, procedure rada, i da sprovede strateške promene. Angažujete konsultante, stručnjake za digitalnu transformaciju i u svoje upravne odbore uključite neizvršne direktore stručnjake za digital. Samo tako će proces digitalne transformacije unaprediti poslovanje i razviti svoj puni potencijal.

Stručnjaci za digitalnu transformaciju će biti predavači na BIZIT-u. Njihova imena i biografije pogledajte na sajtu, i prijavite svoje učestvovanje na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: