Microsoft objavio public preview verziju Windows Autopatch-a

Pre samo nekoliko meseci, Microsoft je najavio Windows Autopach, novi servis za Windows 10 i Windows 11 OS-ove, koji će osigurati da softver uvek bude ažuriran. U pitanju je besplatan servis, namenjen poslovnim korisnicima, koji je sada postao dostupan u obliku public preview verzije.

autopatch

Pored toga što osigurava da operativni sistem bude uvek ažuran, Windows Autopach služi i za obezbeđivanje novog firmware-a, drajvera i Microsoft 365 aplikacija. Kompanija je najavila da će servis postati javno dostupan u julu, a zainteresovani poslovni korisnici već sada mogu da ga probaju.

Microsoft je objasnio šta Windows Autopach donosi. Kod Windows update-a, administratori će biti u prilici da vide koji su update-ovi sistema dostupni, a dobiće i informacije o detaljima tih unapređenja. Office update koristi Montly Enterprise Channel, koji donosi dobar balans između brze instalacije novih verzija i stabilnosti Office paketa. Microsoft Teams i Microsoft Edge update-ovi sinhronizuju pomenute aplikacije sa najnovijim verzijama dostupnim online. Pri tome, Microsoft Edge, koji se mnogo češće ažurira od drugih pomenutih aplikacija dobijaće nove verzije kako se one pojave online.

Pročitajte i:  Google uvodi update za pretrage kako bi se pridržavao pravila EU o tehnologiji

Izvor: Betanews

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,