BIZIT plus

Microsoft: Office 2010 na srpskom jeziku

Microsoft_Office Od 20.oktobra 2010, Microsoft program Office 2010 dostupan je i na srpskom jeziku i to na oba pisma- latinici i ćirilici. Samo pet meseci nakon zvaničnog lansiranja programa širom sveta, lokalizovana verzija naći će se na tržištu Srbije.

„Cilj kompanije Microsoft bio je da napravimo proizvod koji će preduzećima i organizacijama doneti uštede, omogućiti im da budu inovativna i da rastu. Sada smo uklonili i poslednju prepreku za domaće kornisnike koji, zbog nepoznavanja engleskog jezika, nisu mogli da iskoriste sve potencijale programa Office 2010“ izjavila je Danijela Zečević, menadžer grupe za Office proizvode u Microsoft-u Srbija.

Office 2010 se lako se koristi, bogat je novim alatkama uz pomoć za povećanje produktivnosti preduzeća. Office 2010 grupa proizvoda sadrži i Web aplikacije, pomoću kojih se dokumentima može pristupiti i preko Interneta i omogućiti istovremeni rad više ljudi na njima.
Najvažnije prednosti programa Office 2010 su:
· Povezivanje i saradnja sa opcijama za istovremeni rad u programima Microsoft Word, PowerPoint i OneNote; napredno upravljanje e-poštom i mogućnosti vođenja kalendara u programu Outlook; tu je, dodatno, novi Outlook Social Connector koji donosi istoriju komunikacije i uvođenje društvenog umrežavanja direktno u Outlook.
· Oživljavanje ideja pomoću uređivanja videa, teksta i slike, novih mogućnosti emitovanja slajdova u programu PowerPoint, automatskog pregleda u programu Word, lakog pripremanja dokumenata kroz novi Microsoft Office Backstage prikaz i nove iskričave linije (Sparklines) u programu Excel za precizno određivanje trenda i vizualizacije podataka.
· Brzi pristup podacima i donošenje odluka u realnom vremenu pomoću mogućnosti poslovnog obaveštavanja u poznatim Office aplikacijama koje transformišu svakodnevne poslovne podatke u veoma vredne informacije.

Pročitajte i:  Microsoft spaja Windows i Surface timove pod jednim krovom

Izvor: Microsoft

Facebook komentari: