BIZIT plus

Microsoft Teams dobija AI pojačanje za poruke i razgovore

Microsoft Teams korisnici će uskoro moći da pristupe Microsoft 365 Copilot opciji tokom poziva i u okviru poruka.

PCPress.rs Image

Kompanija je najavila da Copilot stiže i u pozive i poruke, a nakon što je početkom godine funkcija postala dostupna tokom Teams sastanaka. Alatka nije besplatna, pa će zainteresovani morati da izdvoje 30 dolara za nju. Tvrdi se da je više nego korisna – Copilot za Teams će tokom poziva moći da generiše imena, datume i druge ključne detalje. To je na primer vrlo značajno za one koji se bave prodajom preko telefona, ali i za sve ostale koji dogovore često zaključuju preko telefona, zbog čega im je važno da sve bude uredno zabeleženo.

Copilot dakle sumira ono što se izgovori preko telefona, pa beleži važna pitanja koja klijenti postavljaju kada su proizvodi i usluge u pitanju. Pored toga beleži sugestije i predlaže sledeće korake u rešavanju nekog problema. Korisnik ove informacije može da koristi kasnije, recimo kad klijentu šalje mejl o nekom proizvodu, ili rešenja za neki problem.

Pročitajte i:  Microsoft uklanja još jedan alat iz Control Panel-a Windowsa 11

Trenutno ga testira oko 600 korisnika, a još uvek se ne zna kada stiže do svih. Cena će se dodavati na sumu koja se inače plaća za Microsoft 365 premijum paket.

Izvor: The Verge

Facebook komentari: