BIZIT plus

Microsoft Teams update učiniće sastanke interaktivnijim 

Budući da 2021. godina deluje kao da će uključiti mnogo više video poziva, korisnici Microsoft Teamsa će biti zadovoljni novom funkcijom.

PCPress.rs Image

Dynamic View dolazi u martu za Microsoft Teams

Ažuriranje je planirano za mart. Dynamic View dodatak će se automatski poboljšati shared content vidljivost tokom sastanka ili događaja. Dynamic View automatski optimizuje zajednički sadržaj i video učesnike na sastancima Teamsa. Nove kontrole omogućavaju vam da personalizujete View prema vašim željama i potrebama, poput mogućnosti pregleda deljenog sadržaja i određenih učesnika uporedo. Pomoću Dynamic Viewa, Microsoft Teams daje korisnicima veću kontrolu nad deljenim sadržajem, optimizujući ekran sastanka kako bi pružio najbolji pregled slajdova i drugih prezentacionih materijala.

Dodatak funkcije Dynamic Viewa samo je najnovija nadogradnja koja dolazi u Microsoft Teams. Čini se da Microsoft namerava da redovno obnavlja svoje alate za saradnju, ne samo da bi otklonio probleme i poboljšao postojeće funkcije, već i da pruži novu funkcionalnost kako bi zadržao korisnike. Još jedna promena vredna pažnje koja je prošle godine došla u Microsoft Teams je Together Mode. Predstavljen u julu, funkcija koristi veštačku inteligenciju za projektovanje korisnikovog avatar-a u virtuelnu sobu za sastanke, na primer u gledalište. Microsoft je takođe potvrdio još nekoliko novih funkcija koje su u razvoju za Teams. To uključuje low-data mode za korisnike sa ograničenjima propusnog opsega ili slabom Internet vezom i poboljšanim iskustvom pretraživanja.

Pročitajte i:  Microsoft Teams konačno stiže na Android Auto

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: