PC Press Studio

Microsoft Teams dobija novu funkciju – History meni

Microsoft Teams dobija novu funkciju – novi History meni za korisnike računara. Nova funkcija se pojavila tiho, ali će nesumnjivo obradovati korisnike Teamsa, posebno one koji žele brži način kretanja napred i nazad između delova platforme koje često koriste.

PCPress.rs Image

Stiže još jedno ažuriranje Teamsa

History meni za korisnike Teamsa prikazuje nedavno posećene lokacije kada pređete kursorom preko opcija navigacije unazad i unapred. Korišćenjem ovog menija možete brzo da se vratite na prethodne lokacije. Meni History je trenutno u fazi izrade, ali očekuje se da će biti dostupan širom sveta u februaru sledeće godine.

Microsoft je vredno radio na poboljšanju softvera za video konferencije Teams, koji je ove godine zabeležio ogroman porast u broju korisnika. Pandemija koronavirusa značila je da su zaposleni i studenti često morali da rade i uče na daljinu. Digitalni alati su uglavnom radili dobro, ali izazovi su ostali. Dodavanje menija History pokazaće se posebno korisnim za pojedince koji redovno koriste Teams. Microsoft je najavio redovna ažuriranja Teamsa tokom poslednjih nekoliko meseci, uključujući Large Gallery view, all-day video calling i poboljšane mobilne funkcije. Firma sa sedištem u Redmondu je pod pritiskom da kontinuirano poboljšava svoju platformu kako bi održala svoj tržišni udeo na sve konkurentnijem tržištu.

Pročitajte i:  Microsoft u saradnji sa novinskom agencijom Semafor na projektu za AI

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,