MMD predstavio Philips 276C8 monitor

MMD, vodeći specijalista za monitore i licencirani partner za Philips monitore predstavlja Philips Moda monitor – LCD monitor s USB-C ulazom. Ovaj 27 inčni 276C8 Quad HD monitor je opremljen svime što je današnjim korisnicima potrebno kako bi uživali u svakom minutu provedenom pred ekranom.

PCPress.rs Image

Nagrađivani dizajn

Što se tiče dizajna Philips 276C8 je pobednik. Dizajn skoro bez okvira nije samo estetski privlačan, već nudi i ekspanzivniju sliku i veći radni prostor istovrmeno omogućujući povezivanje više monitora. Monitor je takođe izuzetno tanak, debljine od tek 6.1 mm, tako da svojim izgledom pleni pažnju u kancelarijama i domovima. Tanak, moderan panel upotpunjen geometrijskim postoljem osvojio je 2018. prestižnu Red Dot nagradu za dizajn.

PCPress.rs Image

Vizualna ekstravagantnost

Philips 276C8 osim vrhunskog dizajna krase i inovativne tehnologije koje mogu produkovati zadivljujuće slike, od 3D grafika preko fotografija i filma, do kancelarijskih aplikacija, i još beskonačno mnogo toga. CrystalClear QHD 2560×1440 rezolucija oživljava svaku sliku, dok IPS LED tehnologija pojačava sliku i boje. Monitor takođe krasi i Ultra Wide-Color tehnologija koja nudi izuzetno širok spektar boja za bogatiji, živopisniji rezultat. Za gejmere, ovaj monitor je opemljen AMD FreeSync tehnologijom i izuzetno brzim vremenom odziva, za glatku i brzu igru. Kako bi korisnici sigurno uživali u Philips 276C8 monitoru bez straha za svoj vid, ovaj monitor nudi nekoliko opcija kao što su LowBlue Mode i EasyRead tehnologija.

Pročitajte i:  AGON by AOC širi svoju novu G4 gejming seriju

PCPress.rs Image

Za današnje multi-tasking korisnike, Philips 276C8 monitor predstavlja moćnog partnera za uštedu vremena, kojeg krase inovativne karakteristike. Glavni među njima je USB-C koji omogućuje korisnicima mogućnost USB 3.2 konekcije za brz prenos podataka, gledanje filmova u visokoj rezoluciji kao i punjenje prenosnih računara preko samog monitora, i to sve kroz jedan jedini USB-C kabl.

Philips 276C8 monitor će biti dostupan od decembra ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 43.649,00 din (bez PDV-a)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,