BIZIT plus

Mobiado, očekivan luksuz u novoj formi

PCPress.rs ImageJedan od retkih preostalih proizvođača luksuznih mobilnih telefona, kanadski Mobiado, osvežio je Aston Martin kolekciju Grand Touch modelom – u kombinaciji sofisticirane prepoznatljive forme i lepote sa naprednom, savremenom tehnologijom.

Izuzetan dizajn ručne izrade

PCPress.rs ImageTelo je izrađeno od anodiziranog aluminijuma, da bi površina bila elegantne, a čvrste strukture, za zahtevnu svakodnevnu upotrebu. Zlatna verzija je od mesinga, pozlaćena sa žutim ili roze zlatom. U zavisnosti od modela, sedef ili abanovina se mogu umetnuti ispod površine, dodajući detalje dubine. Poklopac baterije je napravljen iz jednog komada kristala safira. Grand Touch Aston Martin biće dostupan u pet različitih stilova: crn sa crnim safirom, crn sa belim safirom, srebrni sa belim safirom, i od žutog ili roze zlata sa abanovinom.

Elektronika: spoj savremene tehnologije i tradicionalne izrade telefona

Glavne tehničke karakteristike podražumevaju ekran dijagonale 4 inga, WVGA rezolucije, S-LCD tehnologije, kameru od 5 MP sa LED blicem, Wi-Fi, BT 2,1, kontrolu s više prstiju, acelerometar za automatsku rotaciju korisničkog interfejsa i senzor za zaključavanje ekrana kada ga približite uhu radi razgovora.

Izvor: Mobiado

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: