Računari i Galaksija

Mobility – novo HP cloud rešenje

Kompanija HP predstavlja cloud rešenje Mobility za upravljanje koje pruža bezbedan pristup aplikacijama i podacima preko mobilnih uređaja.

HP LogoNovo rešenje deo je HP Converged Cloud ponude koja organizacijama pruža osnovne tehnologije i usluge za kreiranje i korišćenje IT usluga, a omogućava brzo i fleksibilno pokretanje alata i servisa za bezbedan pristup aplikacijama i fajlovima, kao i za deljenje putem više mobilnih platformi i svih tipova uređaja, uključujući tablete i mobilne telefone.

“Mobilnost na radnom mestu nastavlja da bude ključni fokus i briga IT odeljenja”, rekao je Pete Karolczak, viši potpredsednik, HP Enterprise Services.

“HP-ovo cloud rešenje Mobility koristi snažnu HP-ovu cloud ponudu da korisnicima pruži uslugu koja obezbeđuje najviši nivo korisničkog iskustva i produktivnosti uz minimizovalnje rizika za IT okruženje.”

Cloud rešenje Mobility će biti dostupno širom sveta uz set servisa i funkcija upakovanih tako da kreiraju kompletno, fleksibilno rešenje. Cena bazirana na broju korisnika povećava vrednost ovog rešenja jer omogućava da jedna osoba koristi više uređaja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dovođenje AI u automobilsku industriju 
SBB

Tagovi: ,