Top50 2023

Monrijevo WSPay rešenje proglašeno najboljim payment integratorom

Monrijevo WSPay rešenje je najbolji payment integrator u Srbiji – potvrdila je to i HotSpot’23 eCommerce Awards nagrada koju je organizator dodele, eCommerce Asocijacija Srbije, na osnovu glasova struke, ali i krajnjih korisnika predao Vladici Tanasijeviću, direktoru Monri Paymentsa za tržište Srbije.

PCPress.rs Image

‘Ovo veliko priznanje daje čvrstu potvrdu kvaliteta našeg Wspay rešenja  i dodatnu snagu da i dalje nastavimo da razvijamo napredna rešenja plaćanja za naše klijente. Nagrada je posebno važna  zbog nekoliko stvari. Ona je kruna praćenja razvoja tržišta i e-commerce industrije generalno. Ovo je nagrada i Monrijevom WSPay rešenju, ali još više i kolegama koji iza njega stoje i koji svakog dana ulažu svoje znanje i trud da WSPay by Monri zaista i bude najbolje rešenje za klijente i njihove krajnje korisnike. Ova nagrada pripada bankama partnerima, trgovcima koji su nas prepoznali kao najbolje rešenje za svoje poslovanje, ali na neki način i konkurenciji koja nas je svojim radom motivisala da i mi budemo bolji i kvalitetniji’, rekao je Tanasijević nakon uručenja nagrade.

Monri WSPay nastao je 2004. godine s vizijom da omogući prodaju i naplatu proizvoda i usluga u realnom vremenu, a danas je napredni Payment Service Provider koji omogućuje povezivanje različitih kanala prodaje s jednim ili više kartičara s više različitih načina plaćanja. Od 2023. godine WSPay je deo kompanije Monri Payments, lidera u kartičnom plaćanju koji nudi sva rešenja za plaćanje na jednom mestu.  U Srbiji WSPay by Monri kao rešenje za svoje poslovne procese koristi veliki broj trgovaca u najrazličitijim branšama pa se tako ovo rešenje često može videti u svakodnevnom životu; pri kupovini energenata, plaćanju računa, komunalnih usluga, telekomunikacionih usluga, parking servisa, kupovini na najpopularnijim webshopovima – od kojih su mnogi i sami dobitnici prestižnih nagrada u svojim kategorijama.

Monrijev WSPay proglašen je najboljim payment integratorom u okviru kategorije eComm Excellence, a najbolji od najboljih birali su se još i u kategorijama eComm Branch i eComm Champion.

Hot Spot eCommerce Awards je najveći skup najboljih e-commerce kompanija u Srbiji čiji je organizator eCommerce Asocijacija Srbije i čiji je cilj zajedničko unapređenje e-commerce tržišta Srbije, zajedno sa svim ostalim stručnjacima iz industrije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *