Računari i Galaksija

SBB predstavlja novi EON Video klub i ekskluzivne domaće premijere

SBB kompanija danas je najavila lansiranje novog EON Video kluba na vodećoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, koji transformiše iskustvo gledanja sadržaja u vašem domu svojim modernim i inovativnim interfejsom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline. Sve to je sada dostupno svim EON korisnicima koji mogu na jedan potpuno unapređen način da uživaju u više od 25.000 naslova u okviru EON Video kluba.

PCPress.rs Image

Novi nivo iskustva gledanja sadržaja 

EON Video klub pruža još savremeniji pristup načinu na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja koji svako filmsko veče pretvara u vaš događaj po meri.

Dodavanjem nove funkcije preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gde.

EON platformu je razvio United Cloud, centar za istraživanje i razvoj United Grupe, osiguravajući da višestruko nagrađivani EON nastavi da nudi superiorno korisničko iskusto, uključujući i režim za decu EON Kids, kao i Sports mode, između ostalih naprednih funkcionalnosti.

Pročitajte i:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!

Ekskluzivna najava sadržaja

Premijeru serije “Vreme Smrti”, ekskluzivne domaće produkcije United Media, od 20. februara možete da pogledate u EON Video klubu. Bindžujte svih 15 epizoda prve sezone serijeu okviru istoimenog kataloga, po ceni od 690 dinara. Uslugu možete da aktivirate putem MojSBB naloga i pozivom našeg Kontakt centra na 19900. Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film iz prethodne godine „Čuvari formule“, koji će EON korisnicima biti dostupan bez dodatne naknade.

Unapređenje EON Video Kluba pokazuje naše neumorno traganje za inovacijama. Uz nove, najsavremenije funkcije i ekskluzivne domaće premijere, postavljamo novi standard za zabavu „on demand” u Srbiji. Ponosni smo na to što možemo da donesemo najnovije naslove domaće produkcije, kao što su “Čuvari Formule” i “Vreme smrti”, što pokazuje našu predanost u pružanju jedinstvenog i atraktivnog sadržaja za naše korisnike”, rekao je Milija Zeković, izvršni direktor SBB-a.

 Novi EON Video klub  je dokaz naše posvećenosti u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i praćenju svetskih trendova u domenu načina gledanja sadržaja. Kada smo prvi put videli reakcije javnosti prilikom uvođenja bindžovanja,  znali smo da je Video klub i  način gledanja sadržaja „na zahtev” nešto što korisnici danas traže i žele. Sigurni smo da će novi EON Video klub osvojiti naše korisnike svojim jedinstvenim sadržajem i inovativnim funkcijama, koje podižu iskustvo gledanja na novi nivo”,  rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u SBB kompaniji.

Pročitajte i:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!

EON TV platforma danas je dostupna na tržištu od 40 miliona ljudi, širom Jugoistočne Evrope.

EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, pretvarajući svaki TV u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, vraćanje omiljenih TV sadržaja do 7 dana unazad, poseban prostor za decu EON Kids i Video klub koji sadrži preko 25.000 naslova.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *