Motorola One Vision: najnaprednija Motorolina kamera ikada

Motorola je lansirala uređaj sa svojim najnaprednijim sistemom kamera ikada, sa kojim svako može da napravi savršene fotografije u noćnom režimu i koji svako može da priušti. Reč je o Motorola One Vision pametnom telefonu sa kojim možete da pravite najbolje fotografije, bez obzira na doba dana.

PCPress.rs Image

Motorola ima 90 godina dugu tradiciju u zadovoljavanju potreba i želja svojih kupaca i uvek je bila korak ispred kada su u pitanju inovacije i izrada, što je i potvrđeno sa novom Motorola One Vision.

PCPress.rs Image

Quad Pixel Tehnologija

PCPress.rs ImageZbog toga Motorola One Vision dolazi sa Quad Pixel tehnologijom, što je izraz koji je osmislio Motorola tim zadužen za istraživanje i razvoj (I&R), a nakon sprovedene opsežne studije o novom industrijskom terminu, koji će omogućiti potrošačima da bolje razumeju čitav skup prednosti koje im ova tehnologija donosi.

Quad Pixel tehnologija kombinuje 4 piksela u jedan veliki piksel od 1.6μm, što je ključno za oštrinu slike, naročito u uslovima slabog osvetljenja. Kada se na ovo doda i optička stabilizacija slike, fotografije više neće biti zamućene čak ni noću.

Senzor od 48MP je najbitniji u ovom procesu i veći je za otprilike 28% nego kod mnogih drugih flegšip telefona koji se mogu naći danas na tržištu. Zbog Quad Pixel Tehnologije ovaj veći sensor od 48MP je čak i do 4 puta osetljiviji na svetlost, a rezultat su izuzetno oštre slike od 12MP sa poboljšanim intenzitetom osvetljenja i redukovanim nivoom zamućenosti u uslovima slabog osvetljenja.

PCPress.rs Image

Selfi spreman za Instagram!

Izgledaćete najbolje pri svakom svetlu sa prednjom kamerom od 25MP koja takođe podržava Quad Pixel tehnologiju. Omogućavajući Vam da birate veličinu piksela zavisno od konkretne situacije, sa ovom kamerom ćete svaki put napraviti fotografije visoke rezolucije.

PCPress.rs Image

Inovacije koje pokreće veštačka inteligencija

Štaviše ne morate da potrošite čitavo bogatstvo da biste sa vašim mobilnim telefonom napravili fotografiju koja je pravo remek delo! Motorola One Vision je opremljena unapređenim opcijama kamere koje pokreće osmojezgarni procesor. Na raspolaganju su Vam sledeće opcije, kao na primer:

  • Night Vision – za svetle, žive fotografije sa izuzetnom jasnoćom i preciznijim bojama
  • Automatsko detektovanje osmeha – da nikada ne propustite savršenu zajedničku fotku
  • Smart Composition – da vaša slika bude u pravim proporcijama
  • Portret mod – da u svakom trenutku napravite fotogafije visokog kvaliteta, čak i u uslovima slabog osvetljenja, spremne za deljenje za prijateljima

PCPress.rs Image

Dostupnost i cena

Motorola One Vision će biti dostupan na tržištu Srbije od 27. maja po promotivnoj ceni od 39.990,00 RSD. Kompletan test telefona možete da očekujete u narednom, julskom broju časopisa PC, kao i na stranicama našeg sajta.

Za više informacija posetite:  https://www.motorola.com/rs/sr/home

Facebook komentari:
SBB