Laptop leto 2022

Motorola partnerstvo će povećati bezbednost njenih telefona

Motorola i globalni lider u mobilnoj bezbednosti, kompanija Zimperium, najavili su zajedničku saradnju sa ciljem da B2B korisnicima obezbede odbranu od najvećih i najčešćih mobilnih pretnji (MTD) preko ThinkShield for mobile platforme.

PCPress.rs Image PCPress.rs Image

Bezbednost je uvek bila u srži svega što Motorola radi, a dodavanjem Zimperium rešenja u svoj portfolio, unapređuje već vodeće bezbednosno rešenje na Motorola uređajima zaštićenim ThinkShield for mobile platformom.

Dodavanjem Zimperium rešenja, ThinkShield for mobile će jedini koristiti zaštitu u realnom vremenu pogonjenu mašinskim učenjem i tako svojim korisnicima obezbediti najkompletnije bezbednosno rešenje na Motorola telefonima kako bi bili zaštićeni od fišinga, kako mobilnog, tako i mrežnog, kao i rizika koji predstavljaju maliciozne aplikacije i napadi.

Zimperium rešenja će štititi Motorola telefone na sledeće načine:

  • Korišćenjem veštačke inteligencije za odbranu od zero-day pretnji: pružajući zaštitu od „nepoznatog“ malwarea analiziranjem ponašanja uređaja
  • Zahvaljujući detekciji u realnom vremenu: Zimperium zIPS konstantno prati ponašanje uređaja; aplikacija radi unutar uređaja i ne zavisi od servera ili cloud rešenja
  • Implementacijom forenzike poslovnog nivoa: omogućavajući kompanijama da sprovode analize nakon napada
  • Pružajući naprednu analitiku koja obuhvata malware klasifikaciju, procene bezbednosti/privatnosti i izveštaje
Pročitajte i:  Pet načina na koje Motorola edge 30 pro može da olakša posao

„Naš cilj sa ThinkShiled for mobile platformom jeste da nastavimo da štitimo naše B2B korisnike u svetu koji obiluje mobilnim pretnjama, ali i zahteva produktivnost, napredno upravljanje uređajima i servisne potrebe“, izjavio je Sudhir Chadaga, čelni čovek zadužen za strategiju u Motoroli i dodao:

„Partnerstvo sa kompanijom Zimperium dodaće ključni sloj bezbednosti našoj platformi i našim korisnicima pružiti prekopotrebnu sigurnost i mir“.

ThinkShield for mobile platforma nudi rešenja koja povećavaju produktivnost i štite osetljive podatke od mobilnih pretnji. ThinkShield for mobile prati četiri ključna principa: čist OS, bezbednost u dizajnu, uvek aktivno upravljanje i end-to-end pristup.

„Veoma smo uzbuđeni što ćemo dodati vodeća Zimperium rešenja za aktivnu detekciju pretnji i virusa ThinkShiled for mobile platformi. Motorola korisnici sada mogu da unaprede zaštitu kritičnih poslovnih inicijativa koje omogućavaju mobilnih uređaji i značajno smanje procenat izloženosti svim potencijalnim rizicima“, izjavio je Akhil Bhutani, Stariji potpredsednik poslovnog razvoja u kompaniji Zimperium.

O kompaniji Zimperium

Zimperium je globalni lider u mobilnoj bezbednosti i nudi zaštitu u realnom vremenu pogonjenu mašinskim učenjem kako bi pružio protekciju od Android, iOS i Chromebook pretnji. Pogonjen sa z9, Zimperium nudi najsveobuhvatniju zaštitu za mobilne uređaje i aplikacije i štiti ih od mrežnih, phishing i malicioznih napada preko aplikacija i uređaja.

Pročitajte i:  Najbolji Motorola telefoni sa OLED ekranima

Zimperium je prvi provajder odbrane od mobilnih pretnji koji je dobio Authority to Operate (ATO) status koji izdaje Federal Risk and Authorization Management program (FedRAMP). Sa sedištem u Dalasu, Zimperium podržavaju Pincus, SoftBank, Samsung, Sierra Ventures i Telstra Ventures. Saznajte više na www.zimperium.com ili oficijelnom blogu kompanije na adresi https://blog.zimperium.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,