Dahua

Motorolin novi telefon dolazi sa jedinstvenom bojom i cenom

Prošlo je skoro godinu dana od kada je Motorola najavila partnerstvo sa globalnim stručnjakom za boje, kompanijom Pantone, uz obećanje da ćemo uskoro videti neke od najboljih Android telefona u bojama koje se ne mogu naći ni kod jednog drugog proizvođača.

PCPress.rs Image

Upečatljiv pre svega

Čini se da je Motorola ispunila obećanje predstavljajući telefone u brojnim upečatljivim Pantone bojama tokom 2022. godine kao što su edge 30 fusion i edge 30 neo u Viva Magenta i Very Peri nijansama.

Za 2023. godinu, kompanija ponovo pomera granicu kada su mobilni telefoni u pitanju svojim edge 40 neo pametnim telefonom.

Pored odlične cene, ovaj model donosi i specifičnu boju koja je razvijena u saradnji sa kompanijom Pantone – Caneel Bay.

Baš kao i svaki drugi telefon unutar Motoroline edge porodice premijum uređaja, edge 40 neo se izdvaja svojim tankim i elegantnim ramom, ali i ozbiljnim specifikacijama koje uključuju 12/256GB memorijsku konfiguraciju, MediaTek Dimensity 7030 procesor i IP68 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu.

Edge 40 neo opremeljen je i 6.5-inčnim OLED panelom sa osvežavanjem ekrana od 144Hz, 50MP sistemom kamera na zadnjoj strani i 5.000mAh baterijom sa mogućnošću 68W brzog punjenja.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip5 - Ekran unutra, sada i spolja

Korisnici će takođe biti u prilici da maksimalno iskoriste snagu Motorole edge 40 neo brojnim naprednim mogućnostima kao što je prebacivanje slike na veliki ekran televizora ili monitora za sveobuhvatniju zabavu i povećanu produktivnost.

Bezbednost podataka korisnika je takođe jedan od veoma važnih aspekata svakog Motorola tleefona, pa tako Motorola edge 40 neo dolazi sa Androidom 13 i nudi širok spektar najnovijih bezbednosnih i softverskih rešenja koje se redovno apdejtuju. Ovo uključuje i nova Moto Secure unapređenja koja postojeću zaštitu podižu na novi nivo:

  • Security Scan: telefon prati sve pretnje i upozorava korisnike na bilo kakve napade i firmware integritet, što predstavlja ključ u rešavanju ranjivosti telefona i njegovoj odbrani.
  • Phishing detection: poseban softver unutar Moto Secure aplikacije identifikuje i upozorava korisnike o potencijalnim pretnjama koje su povezane sa sumnjivim linkovima i sajtovima pre nego što ih otvore

Dostupnost i cena

Pored jedinstvene boje, naprednih performansi i upečatljivog dizajna, edge 40 neo odlikuje i izuzetno primamljiva cena od 49.990 rsd.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *