Epic Games besplatne igre: Uštedite više od 50 evra

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to Q.U.B.E i Blazing Sails. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 19. oktobra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Q.U.B.E je mozgalica u prvom licu. Epic poklanja ceo paket, pa igrač ima priliku da uz pomoć specijalnih rukavica slaže i premešta kocke, rešava probleme. Drugih likova skoro da nema, igra ne traje predugo, nema ni borbi. Uprkos tome nije dosadna, pa je od 2014. godine kada je izašla oko sebe okupila pravu hordu obožavalaca.

Ako vam je do borbi, I to borbi na otvorenom moru, igrajte Blazing Sails. Gusari su tu u modi, a igrač može da napravi i svog pirata i brod po sopstvenom ukusu. Posle toga se udružuje s drugim igračima kako bi okupio posadu kojom može da komanduje. Cilj je sakriveno blago, kovčeg za kojim gusari tragaju otkad je sveta i veka.

Ljubitelji slagalica, ali i oni koji vole gusarske avanture, će se sigurno obradovati, a sjajne ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatna – Q.U.B.E  Ultimate Bundle inače košta oko 48 evra, a Blazing Sails oko 14 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  South of Midnight: Igra koju svi čekaju
SBB

Tagovi: , ,