MSI: novosti sa Cebit-a

MSI-X320 Na ovogdišnjem CeBIT-u, kompanija MSI predstaviće nekoliko veoma zanimljivih noviteta u različitim segmentima. U segmentu ultratankih i ultralakih neotebook računara, tu su dva nova modela: X320/X340 je u osnovi isti model 13-inčnog prenosnika težine samo 1,3 kg, sa širokim ekranom 16:9. Model 320 je opremljen Intel Atom procesorom, dok je u 340 ugrađen Intel ULV (Ultra Low Voltage) standardne Core mikroarhitekture, ali izrazito male potrošnje. Ovakav procesor ugrađen je i u novi model X600 koji je nešto teži (2 kg), ali je opremljen 15-inčnim ekranom wide formata.

MSI-Wind-U115 Prinovu ima i Wind serija subnotebook računara, a model U115 je prvi model iz kompanije MSI u koji će umesto standardnih hard diskova biti ugrađeni SSD drajvovi. Uz 6-cells bateriju i MSI-jevu ECO power saving technologiju, ovaj računar trebalo bi da vas opslužuje celih 12 sati između punjenja baterija.

 

 

MSI-All-In-OneMSI AllInOne računari su stilski modeli za sledeću generaciju korisnika, pogodni za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Lepeza ovih proizvoda je podeljena u tri segmenta: MSI AIO E(ntertainment) serija, P(rofessional) i C(lassic) serija. Na ovogodišnjem CeBIT-u MSI će prikazati novitete u E-seriji 22-inčni Wind Top AE2200, 19-inčni Wind Top AE1900 i na CES-u u Las Vegasu launsirani model iz P-serije, 19-inčni Wind NetOn AP1900.

Pročitajte i:  Naredne generacije Intel-ovih procesora mogu vas zbuniti svojim imenima 

Pored zanimljivih računara, MSI će predstaviti i nekoliko noviteta iz oblasti core komponenti, namenjenih mahom zahtevnim korisnicima.

Izvor

Facebook komentari: