Telenor nudi prepaid pristup Internetu

usb-modemKompanija Telenor nudi jednostavan način za pristup Internetu bez ugovorne obaveze – Telenor prepaid Internet. U okviru ovog paketa korisnici dobijaju USB modem, prepaid Internet karticu i mogućnost da izaberu jednu od tri ponuđene dopune: malu, koja omogućava preuzimanje 50 megabajta podataka, srednju 250 i veliku – 1 gigabajt. Sve to mogu da iskoriste u roku od dva meseca od dana kupovine paketa.

Telenorov 3G signal, koji obezbeđuje brz Internet, danas stiže do gotovo 40 odsto stanovnika Srbije u 170 gradova i manjih mesta. Krajem 2008. godine u Srbiji je više od 2,6 miliona ljudi koristilo računar, dok je broj onih koji su koristili Internet iznosio više od dva miliona.

Telenor Internet modem prilagođen je za kućni, kao i za laptop računar, sa Windows ili Mac operativnim sistemima, i obezbeđuje višestruko brži protok od dial-up konekcije. Omogućava korisnicima mobilnost i brzinu, nezavisno od mesta na kome se nalaze. Može se koristi kod kuće ili na poslu, ali i u kafiću, restoranu ili na otvorenom.

Pročitajte i:  Intervju: Ko zaista upravlja Internetom?

Pogledajte uslove korišćenja i cene Telenor prepaid Interneta.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,