mt:s prepaid praznične pogodnosti

mts-prepaid Mobilna telefonija Srbije je i ove godine, uoči novogodišnjih i božićnih praznika, pripremila dve lepe i prigodne akcije za svoje prepaid korisnike.

Specijalno iznenađenje predstavlja za ovu priliku posebno osmišljeni paket pod nazivom Prepaid², koji korisnicima omogućava da u periodu od 8. do 31. decembra 2008. godine kupe dve SIM kartice za samo 200 dinara. Svaka kartica istovremeno sadrži i 200 dinara kredita, a da bi na njima dobio i bonus od 1.000 SMS poruka u nacionalnom saobraćaju, potrebno je da korisnik aktivira kartice do 31. decembra.

Da bi tokom praznika bezbrižno i opušteno razmenjivali novogodišnje čestitke, mt:s je prepaid korisnicima 064 i 065 omogućio da slanjem SMS poruke na broj 200, po ceni od 200 dinara (sa PDV-om), dobiju 1.000 SMS poruka u nacionalnom saobraćaju. Tokom trajanja promotivne kampanje, od 8. do 31. decembra 2008. godine, korisnici mogu samo jednom da se prijave za dobijanje bonus poruka.

Dobijeni bonus od 1.000 poruka, u okviru bilo koje od ove dve kampanje, korisnici mogu iskoristiti do 15. januara 2009. godine, nakon čega gube pravo na preostale neiskorišćene SMS poruke. Takođe, korisnici koji tokom promotivnog perioda pređu na neki od postpaid tarifnih profila, gube pravo na korišćenje preostalih SMS poruka. U bonus od 1.000 poruka nisu uključene poruke sa dodatom vrednošću.

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

Izvor: mt:s, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,