BIZIT plus

Na ekranima nekih iPhone X uređaja pojavila se zelena linija

Dok je Apple još uvek koncentrisan na poboljšanje funkcionisanja iPhone-a X kada je izložen niskim temperaturama, pojavio se novi problem u vezi sa funkcionisanjem ovog uređaja. Naime, kod nekih iPhone-a X pojavila se zelena vertikalna linija na displeju, a sve prijavljene jedinice su ispravno funkcionisale  posle raspakivanja.

PCPress.rs Image

Po svemu sudeći, ovaj problem je verovatno izazvan kontrolerom ekrana, a iz Apple-a još uvek nisu dali konkretan odgovor u vezi sa njim, ali su korisnici koji su prijavili problem mogli da zamene uređaje koji su pod garancijom.

Budući da je potrebno određeno vreme da se ovaj problem manifestuje na uređaju, teško je proceniti koliko je rasprostranjen na isporučenim iPhone X jedinicama. Apple se ove godine opredelio za jedinstven tip ekrana u okviru novog modela, te prvi put upotrebio OLED panel na svojim telefonima, tako da su se određene poteškoće i mogle očekivati.

PCPress.rs Image

Nešto vedrija vest odnosi se na teme za wallpaper na iPhone X uređajima, te na to da je iFixit korisnicima ponudio nekoliko tema visoke rezolucije, od kojih jedna, na primer, prikazuje unutrašnjost iPhone-a, dok je na drugoj rendgenski snimak uređaja. Teme se mogu preuzeti na sajtu iFixit-a, posle čega se odmah mogu koristiti na novom uređaju, a tako što se ode u podešavanja, izabere opcija “choose a new wallpaper”, te izabere željena tema.

Pročitajte i:  Neki korisnici Apple-a tvrde da su im misteriozno zaključan nalozi

Izvori: The Verge, GSM Arena

Facebook komentari: