“Na ti” sa tehnologijama uz novo izdanje PC Press-a

Pored naših redovnih izdanja, časopisa PC Press i connect, spremili smo vam i jedno specijalno izdanje – ajtinati.

slika2ajtinati (IT na Ti)  je u ponedeljak, 11. marta, izašao kao dodatak lista Politika, a biće insertovan i u magazin CKM, kao i časopis connect, koji na kioske stiže 20. marta.

Svet koji nas okružuje menja se velikom brzinom, pa čak i najveći ljubitelji tehnike ponekad izgube strpljenje ili radoznalost koja ih vuče ka novim uređajima i tehnologijama. Ipak, do nas stižu sve korisniji i sve interesantniji uređaji, a pravi hit je donelo njihovo povezivanje – kada komuniciraju jedni sa drugima, mogu da nam učine život još jednostavnijim i još zanimljivijim.

Novi kućni i lični gedžeti su primamljivi, pa je ako imate dovoljno novca rešenje jednostavno – često kupujte i menjajte tehničke uređaje i sigurno ćete uživati. Ako, poput nas, spadate među one čije su želje ograničene mogućnostima, potrudite se da pažljivije kupujete. U tome će vam pomoći informacije o novim uređajima i tehnologijama koje smo pripremili.

U ovom specijalnom izdanju preporučujemo vam nekoliko savremeno koncipiranih računara koje bimo i sami voleli da koristimo. Tu je i telefon, kao obavezni deo kućnog tehno-ekosistema, koji odavno više nije „fiksni“ u bukvalnom značenju te reči.

Televizor ostaje centar okupljanja porodice, ali su pred njim i novi zahtevi – i on mora da se poveže sa svetom, da koristi Internet i da prikaže i one sadržaje koje ne emituju zvanične televizije, a da bi vas sve ispravno služilo, malo pažnje morate da posvetite „ličnoj higijeni“ uređaja.

Najzad, ako vam znanje koje smo pripremili nije dovoljno, rešenje postoji. Osnovne veštine upravljanja računarom možete da savladate uz ECDL program, a za mlade i ambiciozne, tu su srednje škole u kojima se stiču znanja neophodna za budućnost u kojoj smo se već obreli.

Da ne prepričavamo dalje, najbolje je da sami prelistate naše novo specijalno izdanje.

Preuzmite PDF ovde

[kml_flashembed movie=”/ajtinati01/book.swf” width=”640″ height=”520″ ALLOWFULLSCREEN=”true” fversion=”9″ useexpressinstall=”true” /]

Facebook komentari: