BIZIT plus

Nagrada za Strauss Adriatic: BeanZ e-commerce sajt godine!

Svake godine, renomirani magazin i portal PC Press organizuje prestižnu dodelu nagrada, te je tako i ove godine organizovana već tradicionalna manifestacija pod nazivom „Top50 2022“.

PCPress.rs Image
Foto: PC Press Levo: Srđan Marković, desno: Ljiljana Ahmetović

U okviru ove dodele nagrada sagledava se poslovanje najuspešnijih domaćih kompanija i u okviru različitih sektora se dodeljuju priznanja za one koje su se najviše istakle po kvalitetu poslovanja, modernosti, inovacijama i čije je poslovanje na najvišem nivou.

I ove godine, u neprestanoj potrazi za novim i starim zvezdama Web-a, učestvovali su  čitaoci, ali i stručni žiri koji se ove godine sastojao od šest stručnih članova koji su svojim poslovnim i ličnim afinitetima usko povezani sa online svetom.

A oni su odlučili da proglase BeanZ  e-commerce za sajt godine!Beanzcafe.co.rs je sajt koji je posvećen svim ljubiteljima ovog premium espresso napitka. Koncipiran je tako da imate mogućnost informisanja o zrnima jedinstvenog porekla koje dolaze sa malih plantaža farmera iz Brazila, Indije, Nikaragve, Kolumbije i Tanzanije, i koji u svoju kafu unose svu ljubav koju prema njoj neguju generacijama unazad. Prirodno gajene i neprocesuirane, svim ljubiteljima vrhunskog espressa ih donosimo sa potpisom farmera, koji stoje iza njih i po čijim imenima i nose nazive. Pored vrsti kafe koje su vam na raspolaganju, tu su i koraci za lako pripremanje vašeg omiljenog espresa. A kako zaposleni u kompaniji Strauss Adriatic imaju za cilj da u svojoj komunikaciji sa potrošačima stvore osećaj zajednice i pripadnosti, na sajtu se nalazi i online community u kome postoji mogućnost razmenjivanja iskustva i mišljenja sa drugim ljubiteljima kafe.

Međutim, ono što ovaj sajt posebo ističe u odnosu na druge, jeste njegova glavna komponenta. To je e-Commerce, koja pruža detaljne informacije o različitim uslugama dostave kafe. Ujedno, imate opciju da se pretplatite na kafu, da uz određenu kontinuiranu kupovinu dobijete  jedan od aparata za pripremu espresso kafe ili obogatite ritual  ispijanja nekim od zanimljivih aksesoara.

PCPress.rs Image
Foto: PC Press
levo: Srđan Marković, desno: Danijela Kudrić

“O kvalitetnoj i efikasnoj organizaciji okrenutoj ka potrošačima govore mnogobrojni zadovoljni korisnici, a ova nagrada predstavlja krunu pravog i društveno-vrednog poslovanja za koje se Strauss Adriatic kompanije zalaže. Moj tim i ja verujemo da su agilnost u prilagođavanju tržišnim okolnostima i naša istrajnost u tome da pomno pratimo ukuse i aspiracije svih ljubitelja espresso kafe sublimirane na našem sajtu. A na to smo naročito ponosni”, istakao je Srđan Marković, menadžer digitalnih medija i ecommerce-a u kompaniji Strauss Adriatic, prilikom primanja nagrade.

Uspešne kompanije u svojim poslovnim planovima za ciljeve imaju kontinurano postizanje uspeha, ali one koje su društveno vredne, kao misiju imaju i održivo poslovanje. Tako posluje i Strauss Adriatic, poštujući načela poslovanja kompanije Strauss Coffee čiji je deo. Okrenuta održivom i „zelenom“ poslovanju, kompanija istovremeno poštuje sve potrebe potrošača, što ova prestižna nagrada i dokazuje.

Facebook komentari: