Vertiv

Najavljen MS Office 2021 za PC i Mac računare

Iako Microsoft preferira prednosti 365 pretplate, jasno je da ona ne odgovara svim potencijalnim korisnicima. Zato se i dalje razvija i standardna verzija Office-a. Novu verziju popularnog poslovnog paketa, Office 2021 za PC i Mac računare, Microsoft će predstaviti u drugoj polovini ove godine. Kao i za Office 2019, u pitanju će biti jednokratna kupovina licence i za nju neće biti potrebna Microsoft 365 pretplata.

office 2021

Iz kompanije nije navedeno kakve novitete mogu da očekuju korisnici, ali se iz prethodnih iskustava može očekivati da će u njoj biti implementirana unapređenja koja su tokom poslednje dve godine dodavana u Office 365. Suštinski, to bi trebao da bude „snapshot“ Office-a 365 u tom trenutku. Iskustvo nas je naučilo da više ne treba da očekujemo neka specijalna unapređenja, već će se verovatno raditi uglavnom o kozmetičkim promenama, kao što je moguća podrška za dark mod.

Poznato je da će na raspolaganju biti Office 2021 za krajnje korisnike i Office LTSC, enterprise verzija. Za sada se sigurno zna da će obe verzije imati uključene OneNote, i u 32-bitnoj i u 64-bitnoj verziji. Takođe, zna se da cena paketa neće biti promenjena, bar kada su krajnji korisnici u pitanju.

Pročitajte i:  Uskoro moguć upload od 250GB na platformama OneDrive, Microsoft Teams i SharePoint

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press - Top50 2020
Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.