Najavljena konferencija ICT Security 2016

ICT Security je međunarodna konferencija koja iz godine u godinu prati trendove u informacionoj bezbednosti. U 2016. konferencija će biti održana 19-20 maja u Hotelu Crowne Plaza.

ICT Security 2

Konferenciju organizuje CEIB i Septia Academy u saradnji sa naučnim institucijama i partnerima iz finansijskog i IT sektora. Nastavljajući tradiciju da svake godine bude na drugoj lokaciji posle Zlatibora i Kladova u 2016. će se održati u Beogradu.

U pripremi su vrlo interesantne teme i izuzetni predavači iz oblasti informacionih tehnologija i bezbednosti sistema. Teme su aktuelne i zanimljive, grupisane u panele i specijalna predavanja o bezbednosti ATM-ova, video nadzora, korporativne mreže, platnih kartica i elektronskog plaćanja, zatim digitalnoj forenzici, etičkom hakiranju, penetration testovima i najnovijim pretnjama i tehnikama zloupotrebe u informacionim sistemima. Posebno će biti reči o zloupotrebama na mobilnim uređajima, kojih je iz godine u godinu sve više. U najavi su i radionice (workshops) na kojima će se prikazati sofisticirane tehnike napada na IKT sisteme, ali izneti i rešenja za kvalitetnu zaštitu. Medijski partner konferencije je i PC Press.

Na sajtu konferencije možete pronaći više detalja o samom skupu, kao i informacije o prijavljivanju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,