Najavljena konferencija SAP World Tour 09

_dsc2466sČelnici više od 300 najuspešnijih kompanija u Srbiji imaće priliku da čuju od vodećih svetskih stručnjaka najnovija iskustva u borbi protiv globalne krize, na konferenciji koju organizuje kompanija SAP, svetski lider u oblasti poslovnih rešenja, uz podršku Ekonomist Media grupe, 2. juna u Beogradu.

Konferencija koja se održava pod sloganom “Strategije uspeha u novoj realnosti” biće posvećena strategijama koje kompanije mogu da primene da bi se uspešno prilagodile aktuelnoj ekonomskoj situaciji i spremno dočekale poboljšanje poslovne klime i novi ekonomski zamah.

Ova konferencija organizovana je u okviru  projekta SAP World Tour 09 kojim SAP pomaže kompanijama širom sveta da razmenom znanja i iskustava unaprede svoje poslovanje.

“SAP korporacija svakodnevno pruža podršku kompanijama širom sveta, da unaprede svoje poslovanje, smanje troškove i povećaju efikasnost. U vreme kada celokupna svetska ekonomija obiluje izazovima i kada se negativni efekti prenose i na domaću ekonomiju, odlučili smo da kroz ovu konferenciju  domaćim preduzećima ponudimo informacije, znanje, iskustvo i strategije koje primenjuju najveće kompanije u svetu”, kaže Vladimir Popović, novi generalni direktor SAP West Balkans, najavljujući SAP World Tour 09 konferenciju u Beogradu.

Sa generalnim direktorima, predsednicima upravnih odbora i vlasnicima 300 najuspešnijih srpskih kompanija svoje znanje i iskustvo podeliće vrhunski domaći i strani stručnjaci, među kojima će biti i specijalni gost konferenecije, gospodin Les Hayman – jedan od najtraženijih predavača SAP kompanije na globalnom nivou, i gospođa Danica Popović, redovna profesorka na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i članica Centra za liberalno-demokratske studije (program konferencije možete naći na www.sap.com/westbalkans).

Učesnicima SAP World Tour 09  konferencije obratiće se i najviši rukovodioci velikih domaćih preduzeća, koji će govoriti o uticaju svetske ekonomske krize na poslovanje preduzeća kojima upravljaju i o strategijama koje primenjuju da bi ublažili efekte krize.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,