BIZIT plus

Najavljene Technics EAH-AZ70W bežične slušalice sa poništavanjem buke

Prave bežične slušalice (True Wireless Headphones) ustanovljene su kao standard na tržištu, a tokom poslednjih godina se zahtev za zvukom visokog kvaliteta povećava. Kako bi zadovoljio taj zahtev, Technics će pustiti u prodaju EAH-AZ70W prave bežične slušalice s temeljnim fokusom na akustični dizajn koji je opremljen vodećim u industriji performansama u poništavanju buke. EAH-AZ70W teži idealnom zvuku zahvaljujući nakupljenom znanju Technics-ovih originalnih akustičnih tehnologija sve do sada.

PCPress.rs Image

Drajverska jedinica prečnika 10 mm i originalni akustični dizajn

Dinamički drajver velikog prečnika od 10 mm napravljen sa dijafragmom koja se sastoji od PEEK materijala premazanog grafenom isporučuje bogat zvuk basa i transparentan zvuk širokog spektra. Komora za akustičku kontrolu (Acoustic Control Chamber) precizno je dizajnirana da kontroliše protok vazduha i optimizuje balans svake frekvencije tako što povećava karakteristike pritiska zvuka. Stvara se energičan, bogat zvuk.

Tehnologija Dual Hybrid Noise Cancelling

EAH-AZ70W primenjuje tehnologiju Dual Hybrid Noise Cancelling (dvostruka hibridna tehnologija za poništavanje buke) koja se sastoji od nekoliko kombinacija. Prvo, od tehnologija Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) i Feedback Noise Cancelling (FB-NC). Drugo, od kombinacije analogne i digitalne obrade signala. One mogu da realizuju efekat poništavanja buke koji je vodeći u industriji u kategoriji pravih bežičnih slušalica.

Pročitajte i:  Motorola i Bose predstavljaju nove moto buds+ slušalice

Za potrebe FF-NC koji poništava buku koja se beleži van slušalica, primenjeni su filteri buke visokog reda (High-order Noise Filters) i oni reprodukuju signale koji se suprotstavljaju raznim obrascima buke kako bi se buka efikasno poništila.

Za FB-NC koji poništava buku koja se beleži unutar školjke slušalica, primenjuju se filteri buke koje kontroliše analogna obrada. Pošto analogna kontrola ima brzinu obrade sa veoma niskom zadrškom, buka uhvaćena unutar školjke može precizno da se poništi uz manje preostale buke. Dual Hybrid Noise Cancelling zbog toga nudi savršene okolnosti kako biste vi mogli potpuno da se posvetite svojoj muzici.

Stabilna veza

Prave bežične slušalice konvencionalnog tipa često izazivaju kratke prekide Bluetooth veze kada ste na mestu sa puno ljudi. Novi modeli nisu samo kompaktni već nude i izuzetno pouzdanu Bluetooth vezu kako bi se osiguralo slušanje bez prekida. Mala veličina postignuta je integracijom Bluetooth antene i senzora za dodir unutar kontrolne sekcije, dok je poboljšana stabilnost veze realizovana maksimalnim iskorišćavanjem delova antene. Zahvaljujući našem vlasničkom dizajnu strukture antene, performanse antene su maksimalne čak i u malom kućištu proizvoda.  Osim toga, sistem levo-desne nezavisne signalizacije (Left-Right Independent Signalling System) pomaže da se održi stabilna veza sa pravilnim balansom zvuka između desnog i levog kanala. EAH-AZ70W omogućava korisnicima da uživaju u imerzivnim iskustvima gledanja sadržaja u bilo kojoj situaciji.

Pročitajte i:  Revolucionarne Huawei slušalice stižu uskoro na srpsko tržište

Izvanredan kvalitet zvuka poziva

EAH-AZ70W primenjuje MEMS mikrofone visokih performansi i ugrađenu jedinstvenu strukturu lavirinta kućišta koja može da suzbije šum vetra. Smanjena je neprijatna buka, a performanse poništavanja buke i kvalitet poziva su poboljšani. Pored toga, korišćenjem tehnologije formiranja snopa omogućava se efikasno isporučivanje glasa uz istovremeno suzbijanje ambijentalne buke radi postizanja jasnog kvaliteta poziva.

Režim ambijentalnog zvuka

Jednostavnim dodirom senzora prebacuje se u režim (Ambient Sound režim) za beleženje spoljašnjih zvukova prilikom slušanja muzike. Dodirivanjem senzora u trajanju od dve sekunde, korisnik može da se prebacuje između „Noise Cancelling“ (poništavanje buke), „Ambient Sound“ (ambijentalni zvuk) i „OFF“ (isključeno).

Kompaktan dizajn

Zaobljeno telo udobno leži u ušima čak i tokom duge upotrebe. Ogromna količina 3D podataka o ušima pomogla je da se dizajniraju ugao i dužina otvora za zvuk. Slušalice EAH-AZ70W dostupne su u crnoj ili srebrnoj boji i imaju performanse otpornosti na prskanje*2 ekvivalentne standardu IPX4*2. Ležište za punjenje u istoj boje delimično koristi visokokvalitetni aluminijumski materijal i ima zaobljeni oblik jednostavan za upotrebu koji udobno leži u ruci tokom korišćenja.

Pročitajte i:  OnePlus 3 slušalice: udobnost, dizajn i kvalitet zvuka

Dugotrajna baterija

Kada je u potpunosti napunjena, baterija pruža šest sati neprekidne reprodukcije (kada je uključeno poništavanje buke). Osim toga, ležište za punjenje može potpuno da napuni slušalice dvaput, pa su one kompatibilne sa do 18 sati reprodukcije. Korisnik može da ih koristi bez brige o preostalom kapacitetu baterije čak i tokom dužih vremenskih perioda.

Kompatibilne sa glasovnim asistentima (Siri/ Google Assistant/ Alexa)

Funkcije pametnih telefona za glasovnu asistenciju kao što su Siri i Google Assistant mogu da se aktiviraju korišćenjem senzora za dodir na slušalicama. Amazon Alexa takođe može da se aktivira za korisnike koji imaju Alexa mobilnu aplikaciju. Kasnije ovog proleća*3, Amazon Alexa će takođe moći da se aktivira pomoću senzora za dodir na slušalicama.

Technics Audio Connect aplikacija

Dostupne su različite funkcije instalacijom „Technics Audio Connect (free)“ aplikacije koja omogućava jednostavno uparivanje i početne postavke na telefonu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,