Najbolje prodavani tech pokloni u 2018.

Dobri prijatelji su vam zaljubljenici u tech stvari. Za vas je sajt Brostrick istražio i sastavio listu najprodavanijih tech stvari u 2018. Izdvajamo prvih pet i sigurni smo da sa ovim poklonima ne možete da pogrešiti.

Najprodavaniji Fitbit za 2018: Novi Fitbit Alta Fitness Tracker – cena 150 dolara

Zato što sada može da prati treninge, broj otkucaja srca, rastojanje, kalorije koje ste sagoreli, koliko ste se spratova popeli, aktivne minute i korake. Plus, prati koliko dugo i koliko dobro ste spavali (Yes!) i čak možete da primate poruke i pozive i kada ste u pokretu. A da li smo spomenuli da baterija traje 7 dana?!

Eho budućnosti: Novi Echo Show – cena 229 dolara

Alexa, virtuelni asistent sada može i da vam pokaže kako se rade stvari umesto samo da vam kaže! Gledajte pregled video zapisa, slušajte muziku ili gledajte video, uživajte u pozivu lice u lice slobodnih ruku, povežite ih sa kućnim sigurnosnim kamerama ili sistemima za praćenje i jednostavno pitajte Alexa-u da vam “pokaže ulazna vrata” da vidite ko je ispred. U osnovi može da učini sve što je mogao da uradi vaš prvi Echo, ali sada i više!

Pročitajte i:  Gizmodrom: Nova generacija zdravstvenih gadžeta

Budućnost života: najprodavaniji 2018 Samsung Gear VR slušalice sa kontrolorom – cena 99 dolara

Lagan, touch pad jednostavan za korišćenje i neće vam isprazniti novčanik! Spremite se da živite virtuelni život, igrate igre i još mnogo toga.

Najbolja Siri zamena: Novi Amazon Echo – cena 100 dolara

Doviđenja Siri. Zdravo Alexa! Najbliže što možemo da doživimo seriju Star Trek do danas. Bez ruku, pitajte Alexa-u bilo šta i ona će odgovoriti. Saznajte kakvo je vreme, saobraćaj, koliko je stara Adele, uključite i isključite svetla samo glasovnom komandom, igrajte kviz i još mnogo toga! Plus, slušajte muziku. Dostupna u nekoliko različitih stilova.

VicTsing tuš zvučnik (Bežični vodootporni zvučnik sa snagom od 5W, usisnom čašom) – cena 20 dolara

Odlično za tuširanje ili plažu!

Izvor: Brostrick

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,