ERP 2024

Najveći proizvođač računara na svetu tiho predstavlja poslovni projektor koji radi na Androidu 

Lenovo je verovatno najpoznatiji po svojim perspoalnim računarima, ali kompanija proizvodi širok spektar električnih proizvoda.

PCPress.rs Image

Lenovo Thinkplus AIR H6 projektor je kompaktan i moćan

To sada uključuje i poslovne projektore, poput novog Lenovo Thinkplus AIR H6, koji ima ugrađenu 1080p Full HD rezoluciju i hvali se svetlošću od 700 ANSI lumena sa maksimalnim kontrastom od 1000:1, obezbeđujući svetle i jasne rezultate.

Thinkplus AIR H6 pokreće operativni sistem Android 9, a dolazi opremljen automatskim fokusom i korekcijom keystone-a sa četiri tačke, što znači da ne morate previše paziti kada postavljate projektor, jer će isporučiti kvadratnu sliku sa većine uglova.

Ispod haube, jedinicu pokreće Amlogic T972 procesor i ARM MALI-G31 MP2 GPU – koji podržava HDR10 i HLG video. Takođe ima 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Tihi sistem hlađenja

Na zadnjoj strani projektora nalaze se dva USB porta, audio džek od 3.5 mm, AV džek, HDMI ulazni konektor za video i Ethernet port od 10/100. Podržava Bluetooth 5.2 i Airdrop za Apple uređaje takođe. Čak ima i ugrađeni AI inteligentni glasovni sistem.

Pročitajte i:  Lenovo najavljuje prvi laptop na svetu sa LPDDR5x memorijskim modulima LPCAMM2

Tihi sistem ventilacije održava projektor Thinkplus AIR H6 tihim, obezbeđujući da šum ventilatora ne ometa vaše iskustvo gledanja. Takođe postoji režim niskog plavog svetla za reprodukciju sadržaja namenjenog deci.

Lenovo Thinkplus AIR H6 projektor može se kupiti na AliExpressu po ceni od 349,99 dolara, što je 30% jeftinije u odnosu na standardnu cenu od 498,57 dolara.

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: