NBA redizajnirala svoju aplikaciju

NBA sezona 2022-23 je samo što nije počela, a iz NBA nam stiže redizajnirana iOS i Android aplikacija. Nova verzija stavlja veliki fokus na vertikalne video snimke, što se uklapa u moderno doba društvenih medija.

PCPress.rs Image

Personalizacija uz Azure AI

Aplikacija sadrži TikTok feed, koji se pomera vertikalno, sa svim aktuelnostima iz trenutnih igara. Stranica će biti personalizovana uz pomoć Microsoft Azure i Azure AI (Microsoft je NBA cloud i AI partner) i sadrži preporučeni sadržaj koji se zasniva na preferencijama fanova.

Pored toga, liga je integrisala svoje pretplatničke usluge, NBA League Pass i NBA TV, u aplikaciju. U njemu se kaže da će članovi NBA League Pass-a imati pristup uživo strimovima igara van tržišta sa višim kvalitetom videa i manjom latencijom striminga. Pretplatnici će moći da gledaju igre sa alternativnim uglovima kamere, provere verzije strimova usmerene na klađenje i isprobaju opcije zasnovane na analitici. Biće i španski, portugalski i korejski kanali komentara.

Uporedo sa ponovnim pokretanjem aplikacije, NBA je snizila cenu pretplate na League Pass na ograničeno vreme. Standardni paket trenutno iznosi 15 USD mesečno ili 100 USD za sezonu, i 20 USD mesečno ili 130 USD za celu sezonu ako se odlučite za premium paket. Paket uključuje pristup NBA TV-u.

Povrh svega, liga uvodi besplatan program za članstvo pod nazivom NBA ID, koji se može povezati sa pretplatom na NBA League Pass. NBA ID će ponuditi pogodnosti i nagrade uključujući originalni sadržaj i materijal iz trezora lige. Članovi će takođe dobiti pristup ekskluzivnim iskustvima od NBA partnera, ponudama karata, nagradama iz NBA Pick’Em fantasy igara i još mnogo toga.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: