Neka USB sila bude uz tebe

DVR2D2

Koliko puta ste već videli USB lampe, ventilatore, mini usisivače za prašinu sa tastature… U nekadašnjem “Didonatoru” časopisa “PC” mesto su našle čak i papuče sa USB grejačima.

Ako ste pratili sve te informacije koje je vredno sakupljala Jelena Rupnik, verovatno ste shvatili da vam je neophodan USB hub na koji ćete priključiti sve te korisne stvarčice da biste ih snabdeli strujom i povezali sa računarom.

Iako možete da nađete pregršt modela, prava prilika za ljubitelje serijala “Star Wars” je komplet koji čine dva USB hub uređaja u obliku robota R2D2 i oličenja zla u liku Darta Vejdera. Pored četiri USB priključka kojima su opremljeni, svaki od njih ispušta i odgovarajuće zvuke.

Šta će vam dva USB haba? Ako ste se već priklonili “tamnoj strani” ostavite za sebe Vejderove teške uzdahe. Ipak, bolje je da vam na stolu veselo zvižduće R2D2, a opakog nemezisa poklonite najboljem drugaru sa kojim zajedno igrate “Star Wars Galaxies online”

Da ne zaboravimo, ovaj komplet možete da kupite za 13.500 japanskih jena (što je oko 135 dolara ili 99 evra) na sajtu geekstuff4u.com

Facebook komentari:
SBB